Egész évben üzemelő bisztró bejáratott vendégkörrel ELADÓ Siófokon

Szeretne egy kiváló befektetési lehetőséget vagy bisztrót szeretne üzemeltetni a Balatonon, ami egész évben pénzt hoz a konyhára?NE KERESSEN TOVÁBB!Siófok belvárosában a The Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy 65 m2 alapterülettel rendelkező hangulatos, jelenleg bisztróként üzemelő ingatlan ELADÓ bejáratott vendégkörrel és teljes felszereltséggel.Siófok a Balaton-part legfelkapottabb üdülővárosa, ami nem véletlen. Évente több százezer turista keresi fel szenzációs strandjai, kimagasló éttermei és szállodái, felejthetetlen kulturális és szabadidős programjai miatt.Ez a csodás bisztró Siófok legfrekventáltabb részén, a belvárosban található, ami már-már záloga a sikernek. Ha vendéglátóhely nyitásán gondolkozik, ennél frekventáltabb helyet nehezen talál.Nézzük a paramétereket:Ez a kis csoda a Víztoronyhoz közel található. Szociális helyiséggel (külön női és férfi WC) ellátott.A közel 52 m2-es belső helyiség kiegészül egy 13 m2-es terasszal, így több mint 60 m2 áll rendelkezésre a vállalkozáshoz. A terasz különleges atmoszférát biztosít, de a belső kialakítása is nagyon igényes, minden újszerű, valamint ne feledjük, hogy a vízpart is nagyon közel található.Üzemeltesse tovább a bisztrót, vagy alakítsa át tetszés szerint, akár más vállalkozás számára.A jelenlegi tulajdonos még most is üzemelteti a bisztrót, így a bejáratott vendégkör is biztosított. Az ingatlan teljes bútorzattal és felszereltséggel kerül átadásra.További részletekért, vagy személyes megtekintésért keressen nyugodtan a hét minden napján!

Eladó 4*-os különleges bunkerrel rendelkező panzió

Dunavarsány Kincse – Egyedülálló 4 Csillagos Panzió Eladó!Álmodozott már egy olyan helyről, ahol a luxus és a kikapcsolódás egyesül? Most lehetősége van megvásárolni ezt a varázslatos 4 csillagos panziót, amely 780m2-es épülettel büszkélkedik, és 30.801 m2-es lenyűgöző telekre épült.Ingatlan Jellemzői:17 szobás 600 m2-es panzióKényelmes étteremmelEgyedi wellness részleg180 m2-es lakás a panzió felett2021-ben korszerűsítve: napelemek a fenntartható fűtésértTelek Extrák:Rendezett kert és parkModern fa játszótér és kalandpályaAz udvar egy része esküvői helyszínnek lett kialakítva kis tóval, sziklákkal.Lovarda (10 állásos istálló, körkarám, 74 m2-es épület)Kisvonat és gokart pályaKülönlegességek:Bunker (kb. 800 m2): kiállítóterem, lézerharc, airsoft pálya4 egységből álló katonai hangárok (4*50 m2): tervek szerint apartmanokká alakíthatókElhelyezkedés: Dunavarsányban, a Dunához közel, az 51-es út mellett, a Naprózsa lakópark szomszédságában. Csendes, természetközeli környezet, ideális a kikapcsolódáshoz és az események megrendezéséhez, de mégis közel a városhoz.Üzleti Lehetőség:Nyereséges üzemeltetés nyáron esküvőkkel és rendezvényekkelHatékony marketingstratégiaStabil vendégkör és jó hírnévNe hagyja ki ezt a fantasztikus befektetési lehetőséget! A panzió sikeres múlttal rendelkezik, és minden adott a további növekedéshez. Vegye fel velünk a kapcsolatot és váltsa álmai ingatlan vásárlását valóra!

Vízparti ingatlankomplexum eladó!

Szeretne madárcsicsergős helyen ébredni, távol a város zajától? Szeretne vízparti ingatlant, saját intim környezetben, ahol egy egész sziget az öné? Esteleg befektetésre vásárolna? Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA!!A The Hunters Ingatlaniroda, egy igazi ritkaságot kínál megvételre Kiskunlacházán. Ez a 405nm lakóterületű ingatlan komplexum, a Kis-DUNA partján helyezkedik el egy 6771nm-es területen. Közvetlen szomszéd nincs, hiszen egy szigeten található. A telek előtt 2 saját tulajdonú stég használatra van lehetőség. A 2 szintes házban 3 különálló lakrész van, de a belső adottságok lehetővé teszik, hogy akár több szoba is kialakítható legyen. Összesen 6 szoba, 4 fürdőszoba, 5 wc, 2 hatalmas konyha és egy SZAUNA található. A telek Vt-2 besorolású, melynek 35% a beépíthető. Számos lehetőséget rejt magában ez a hatalmas terület. Hotel, apartmanok kialakítása, szépség illetve gyógyászati központ, gyermektábor, szabadidő központ kialakítására is kiváló befektetés lehetne.Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal! Jöjjön el és nézze meg! Ezt élőben kell látnia!