Eladó felújított sorház tágas kerttel

Szeretne családi házas övezetbe költözni, de fontos a belváros közelsége is?

A House Hunters ingatlaniroda kínálatában eladó a XIII. kerület Angyalföld-kertvárosi részén, családi
övezetben, teljeskörűen FELÚJÍTOTT emeletes sorház.A 207 m2-es téglaépítésű ingatlant
2007-2008-ban mind műszakilag (víz, villany,
gáz, csatorna stb.), mind esztétikailag teljesen újjáépítették. Az átépítés
engedéllyel, teljes tervdokumentációval készült. Az ingatlant folyamatosan
karbantartotta a tulajdonos. A házat 2022-ben újra festették kívül és belül, továbbá a fa nyílászárók is megújultak.

Alacsony rezsiköltség jellemzi, közös költség nincs. A
ház fűtése gázcirkó, kondenzációs kazánra cserélték 2020-ban, és a szükséges
kéményátalakítással is engedélyeztették.Gázszámla átalánydíjjal (2022.09.07-ei
felemelt díjjal): havi 26 000 Ft, ezen kívül működő cserépkályha is alkalmas fűtésre.Az ingatlanba lépve a földszinten találjuk a tágas világos konyhát, melyben bükkfa konyhabútort helyeztek el. Ezen a szinten találjuk még a szintén tágas nappalit, illetve további két szobát is. A fürdőszoba és WC külön helyiségben van. Az emeleten egy 30 m2-es egybefüggő helyiséget találunk, amely könnyedén két szobává alakítható át. A jacuzzis káddal ellátott fürdőszobában szintén külön helyiségben találjuk a WC-t. Emellett a 15 m2-es padlás rész is alkalmas lehet szobának vagy gardrób helyiségnek is. A nappaliból nyílik a hangulatos bútorozott 27 m2-es terasz rész, melyből télikert is kialakítható. A hátsó kertben található fapad és faasztal illetve kerti sütögető kitűnő helyszíne lehet családi összejöveteleknek. Emellett az udvar hátsó részében egy 15 m2-es faházat és egy 10 m2-es hátsó pincét alakítottak ki. A kerti rész összterülete 392 m2. A házhoz tartozik továbbá egy 69,45 m2-es raktárhelyiség illetve egy 18 m2 fűthető penészmentes
pince, és bortároló is (árban benne van). A ház két teljes értékű lakássá könnyen átalakítható, így több generáció részére is alkalmas lehet.A környék infrastruktúrája kiváló: 5 perc távolságra
bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, művelődési központ, illetve számos
bevásárlási lehetőség (pl. Duna plaza). A 105-ös busz 2 perc, a 14-es villamos
5 perc, az M3 metró (Gyöngyösi utcai megálló) 8 perc. Az udvaron két autónak alkalmas helyet találunk, ezen kívül egy autó részére az utcán ingyenes a parkolás.Az ingatlan azonnal költözhető,  per-tehermentes illetve akadálymentesített. Olyan igényes, leendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a szép és nyugodt környezetet és harmonikus élettereket. Ha nem szeretne felújítással bajlódni, de szeretné élvezni a ház nyújtotta előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! 

Újszerű két szobás sorház eladó Erzsébetfalván

Saját udvarra vágyik és már nem szeretne bajlódni felújításokkal?Ez a TIPP-TOPP kisház nagy udvarral, alacsony fentartási költségekkel várja következő tulajdonosát!A House Hunters Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a 41,5 m2-es két szobás, hőszigetelt és teljesen felújított sorházat!A 161 m2- es telken épült épületet 2020-ban tulajdonosa mindenre körültekintően felújította. A falazatokat kiegyenlítette, a tetőszerkezetet rendbe hozatta és leszigetelte, ugyancsak a ház körbe 10cm-es hőszigetelést kapott. A fűtésről új BOSCH gázkazán gondoskodik, ez szolgáltatja a melegvizet is. Ablakaink műanyag hő és hangszigeteltek.Hideg és melegburkolatok igényesek, nem hivalkodóak.Konyhai gépesítés az árban.A telken található egy nagyon jó állapotú 7 négyzetméteres, ablakos faház, amelybe áram be lett vezetve.Az ingatlan rugalmasan megtekinthető.

2 lakásos sorházi ingatlan eladó

Szeretne kertes házban lakni? Távol a belváros zajától, madárcsicsergésre ébredni? Vagy talán befektetésre vásárolna? Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA !  A House Hunters Ingatlaniroda, megvételre kínál Budapest XXI. kerületének belvárosi részén, egy sorházi kertes házat, amely egy 501nm-es telken található. Az általunk kínált ingatlan hasznos lakóterülete kb. 60 nm.2 lakó részből áll, melyek egymás mellett találhatóak. Az első lakrész 1 szoba, konyha, és fürdőszoba + wc helyiségekből áll. (kb. 24nm)A másik lakrész konyha, fürdőszoba, wc, és 2 tetőtéri szobából áll. ( kb. 36nm)Mindkét lakásnak külön bejárata van. A közmű órák közösek. A fűtésről kondenzációs gázkazán gondoskodik. Az ingatlan pár évvel ezelőtt egy nagyobb felújításon esett át, és azóta is folyamatosan karban tartott. Tisztasági festés után költözhető. Az udvarban összesen 4 lakás található. Minden ingatlanhoz saját kb. 40 nm-es kertrész tartozik, de van közös használatú rész is. A telek hátsó részén külön tárolója van minden lakónak. A közelben található iskola, óvoda, gyógyszertár, piac, ABC. A buszvégállomás illetve a HÉV állomás pár perc sétatávolságra van, így könnyen megközelíthető. Az ingatlant ajánlanám összeköltöző családoknak, ahol a nagyszülők a garzonban lakva tudnak vigyázni a kis unokára. Családoknak, ahol már felnőtt a gyermek, de még nem tud saját lakást vásárolni, itt viszont lehetősége van külön lakrészben lakni. Befektetésre is kitűnő választás, mivel lakásonként is külön-külön kiadható. Az ingatlant jelenleg albérlők lakják, akik szívesen visszabérelnék.Jöjjön el és nézze meg!Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal.