Panorámás összközműves telek tervekkel eladó

Erdő melletti panorámás telken képzeli el új családi házát?A The Hunters bemutat:Itt a megfelelő telket, tervek, engedélyekkel!Eladásra kínálom Mogyoród fölé magasodó egyik utolsó összközműves telkét a Berektető utcában.Telek mérete: 1067 nm25%-os beépíthetőségÉrvényes építési engedély van rá1 épület, 2 lakás építhetőÖrökpanorámásM3-as 5 perc, Budapest belváros 25 perc.Természet közelebb már nem is lehetne, az utca másik oldala erdő határ, rendszerint találkozhatunk szarvasokkal, őzekkel.Megtekintésért kérem hívjon telefonon.

Szentendrei szigeten, 5db építési telek eladó!

Bemutatja a The Hunters ingatlaniroda: Pócsmegyer- Suránybesorolása: LKE-315%-ban beépíthetőa legkisebb kialakítható zöld felület 70 %az épület legnagyobb magassága, 4,5maz épület megengedett párkány magassága 6,0 m"A  beépítést jellemző módja =  szabadon álló, ha a kialakult állapot indokolja a főépítész jóváhagyásával oldalhatáron állóbeépítés is megengedhető."5600nm erdős telek ami 5db telekre van már ki van mérve földmérővel!Mindegyikre egy-egy ikerház építhető.Egy villanyóra és egy fúrt kút van a telken! Szennyvíztároló kell. 1/1 tulajdonban van.

Siófokon 588 nm2-es telek épülettel együtt közel a Balaton parthoz Eladó!

Olyan telket vásárolna Siófokon, ami kertvárosi részen található, békés, nyugodt környezetben? Közel legyen a belváros és a Balaton part is? Nem kell tovább keresnie!Siófok belvárosához és a Balaton parthoz is közel a The Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy 588 nm2-es telek 2 épülettel együtt ELADÓ!Siófok ezen a részén már csak néhány hasonló adottságú telek található, ne maradjon le róla!A nagyobbik épület (lakhatásra is alkalmas lehet, szigetelve van!) 44 nm2-es, benne található egy szoba, egy konyha étkezővel és egy fürdőszoba wc-vel. Az épülethez tartozik egy 10 nm-es befejezetlen rész is.A kisebbik épület 24 nm2-es, alkalmas lehet tárolónak.A telek beépíthetősége 30%, igy teljesen alkalmas új ház építésére vagy a jelenlegi (nagyobbik) épület bővítésére is! Ha bontani szeretne, akkor a jelenlegi tulajdonos abban is szívesen áll a rendelkezésére! A telket és az épületeket a  jelenlegi tulajdonosa folyamatosan gondozza.A békés környezetnek is köszönhetően ideális választás lehet állandó lakhatásra vagy akár nyaralónak is tökéletes, hiszen közel van a Balaton part.Nyitottak vagyunk Balatonszabadin (vagy a környékén) található ingatlan cserére is!Ne habozzon sokat, HÍVJON FEL MOST!

Eladó panorámás építési telek - Diósd Árpádház-lakópark

Eladó panorámás építési telek Diósd legkeresettebb részén az Árpád-házi
lakóparkban a House Hunters Ingatlaniroda kínálatában.A lakópark egy dinamikusan fejlődő családi házas villanegyed, amelyben
ötvöződik a csend és az elegancia. A telek összközműves,
Lke-13 kertvárosias lakóterület építési övezetében sorolva.Beépítési mód: szabadonálló, legnagyobb beépítettség 20%, legkisebb
zöldfelület aránya 60%, épület magasság 7,5 m.Minden közmű a telken belül található.

A környék infrastruktúrája és az intimitás kiváló, a telek Diósd
központjától nagyjából 2 km távolságra található.További információért keressen bizalommal!

Építse fel álmai otthonát Solymáron

A The Hunters Ingatlan iroda értékesít egy Solymáron található 875 nm -es lakóövezeti építési telket. Közművek az utcában találhatóak. A telek adottságai és benapozottsága kiváló. A telek teljesen sík területű és friss parcellázás.Budapestől 18 km- re megtalálható Magyarország legnépesebb nagyközsége 2019- ben 11.277 lélekszámú település volt.Számtalan helyi programok várják a lakókat.Igazi lokálpatrióta hely.Hívjon bizalommal, rugalmasan megtekinthető.

Vizparthoz közeli telek eladó

Balatonlellén kínálunk megvételre egy 750 nm-es építési nyeles telket. A Balatontól és szabad strandtól 300 m távolságra. A House Huntes Ingatlaniroda kínálatában.A telek elhelyezkedése kiváló, gyalogos távolságra a parttól. Pár percre Lidl, Aldi, Spar szolgálja kényelmét.30%- os beépíthetőség és 5 méteres épületmagasság a megengedett. LKe 1-es besorolású.Víz villany, csatorna gáz a telekhatáron van.Keressen bizalommal.