ÚJSZERŰ PANORÁMÁS TERASZOS LAKÁS ELADÓ 3 SZOBÁVAL - VERESEGYHÁZ

ÚJSZERŰ épületben keres eladó ingatlant? Olyan lakást vásárolna, amely garantáltan értékálló BEFEKTETÉS is egyben? Kedveli a kényelmet, modern kivitelezést, és az AGGLOMERÁCIÓ nyújtotta előnyöket? Akkor ezt a lakást mindenképp látnia kell! A House Hunters Ingatlaniroda Budapesttől 25 km-re, Veresegyházon kínál megvételre egy fantasztikus lakást a festői szépségű ÖREGHEGYEN. Az ingatlan egy 2019-ben átadott 4 lakásos társasház emeletén található. SAJÁT, dedikált PARKOLÓHELLYEL rendelkezik, 2 gépkocsi számára az épület zárt, illetve nyitott parkolójában. Ingatlanunk, az utcától a legtávolabb eső és egyben legcsendesebb bejáraton és egy másik lakással közös előtéren keresztül érhető el. A tágas előszobából nyílik, a lépcső alatt kialakított TÁROLÓ, míg a lépcsőn keresztül közvetlenül, a KLIMATIZÁLT nappaliba lehet feljutni. Egy légtérben, de mégis elkülönülve található a teljesen felszerelt és GÉPESÍTETT konyha és a nappali összesen 23 m2-en. A maximális helykihasználtság elve mentén helyet kapott még egy étkezőasztal, illetve egy DOLGOZÓ is. A közlekedőről nyílnak a hálószobák DNY-i tájolással, illetve a sarokkádas, saját ablakos fürdőszoba. A 9 m2-es PANORÁMÁS TERASZ körbeöleli a nappalit és a konyhát, és nyitható-zárható árnyékolóval is rendelkezik. Az ingatlan sajátja még egy pakolásra alkalmas, lakótérből elérhető 50 m2-es padlástér is. Minden nyílászáró új típusú műanyag az ingatlanban, szúnyoghálóval és aluminium redőnnyel ellátott. A fűtésről, illetve a melegvízellátásról a lakással egyidős cirkó kazán gondoskodik, a kielégítő hőszigetelést pedig a 15 cm-es szigetelés garantálja. A hideg és meleg burkolatok szintén minőségiek, magaskopásállósággal rendelkeznek. Az ingatlan teljes működési költsége 25.000.- huf-ban maximalizálódik, beleértve a közös költséget, illetve a tv-internet díját is. A kimondottan csendes, zöldövezeti környék, további előnyökkel is rendelkezik. 15 perces távolságban található bevásárlási lehetőség, 200 méterre található a legközelebbi óvoda és iskola, illetve 3 perc sétára a legközelebbi buszmegálló. Tömegközlekedéssel, 50 perc alatt elérhető Budapest Nyugati pályaudvar, míg gépkocsival 10 percre található az M3-as autópálya. Ideális választás lehet szárnyukat bontogató pároknak, gyermekes családoknak, akik nem érik be az átlagossal és egy igazán pompás otthonra vágynak, egy kimondottan jó környéken! 

Eladó TÖBB GENERÁCIÓS EGYEDI családi ház Veresegyházán!

Több generáció költözne össze, de jó lenne ha mindenkinek
megmaradhatna a saját lakrésze? Egy olyan ingatlanra vágyik, amiben számos
lehetőség rejlik? Minden álma egy SAJÁT borospince? Fontos a panoráma, a nyugalom és a családias környezet?Budapesttől mindössze 25-km-re, Veresegyház- Széchenyidomb részén, a House Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy 1142m2 telken elhelyezkedő, bruttó 330m2-es,  3 szintes családi ház, egy hozzá tartozó 100m2-es melléképülettel melyben 2 önálló lakás és egy fedett garázs került kialakításra. Szépen karban tartott és rendezett kertjét egyedi készítésű kovácsolt vas kerítés öleli körbe, elektromos garázskapuval, mely távirányítóval működtethető. Egyedi ablakok és ajtók találhatóak az egész házban, mely megadja a ház különlegességét. Állapota jó, folyamatosan karban tartott, némi esztétikai felújítással igazi luxus ingatlan varázsolható belőle!Jellemzői:Nagy ház: 3 szinten helyezkedik el, a földszinten hatalmas teraszok ölelik körbe az épületet, mely az ingatlan bármely helységéből megközelíthető. Fényáradatban úszó nappalija ideális helyszín a nagy családosoknak. Konyhaszigetes konyhája bármelyik főzőműsorban megállná a helyét. Minden emeleten fürdőszoba mellékhelységgel-  a maximális kényelemért. Az emeleten 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, gardrób helység található. 3 szobájának is van saját erkélye, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. A "szuterén" szinten ( itt megjegyezném, ez nem egy átlagos alagsor, kérem nézze meg a képeket) számos tárolási lehetőség, plusz egy "klubhelység" ami akár külön lakrészként, wellnes részlegként is használható. Itt szintén található zuhanyzó illetve mellékhelység, valamint minden háziasszony álma- egy mosókonyha.Legnagyobb különlegessége, majd 50m2-es klasszikus BOROSPINCÉJE, mely elképesztően hangulatos.Kis ház: A telken megépítésre került egy majd 100m2-es kisház, ahol 2 db félkész lakás található, illetve a 2 lakás között egy tágas fedett garázs, ahol akár 2 autó is kényelmesen elfér!Igazán különleges otthon, melyet mindenképp LÁTNI KELL ÉLŐBEN IS!! Jöjjön, és tartson velem egy élmény ingatlan bemutatására!

Lehetőségekkel teli ingatlan Veresegyházán!

Olyan ingatlant vásárolna, amiben számos
lehetőség rejlik? Fontos a panoráma, a nyugalom és a családias környezet?Budapesttől mindössze 25-km-re, a rohamos léptekben fejlődő Veresegyház- Széchenyidomb részén, a House Hunters Ingatlaniroda legújabb kínálatában egy 1142m2 telken elhelyezkedő, bruttó 330m2-es,  3 szintes családi ház, egy hozzá tartozó 100m2-es melléképülettel melyben 2 önálló lakás és egy fedett , 2 gépkocsi számára ideális garázs került kialakításra. Szépen karban tartott és rendezett kertjét egyedi készítésű kovácsolt vas kerítés öleli körbe, elektromos garázskapuval, mely távirányítóval működtethető. Egyedi ablakok és ajtók találhatóak az egész házban, mely megadja a ház különlegességét. Állapota jó, folyamatosan karban tartott, némi esztétikai felújítással igazi luxus ingatlan varázsolható belőle!Jellemzői:Nagy ház: 3 szinten helyezkedik el, a földszinten hatalmas teraszok ölelik körbe az épületet, mely az ingatlan bármely helységéből megközelíthető. Fényáradatban úszó nappalija ideális helyszín akár egy étterem, közösségi tér kialakítására is. Konyhaszigetes konyhája bármelyik főzőműsorban megállná a helyét.  Minden emeleten fürdőszoba mellékhelységgel-  a maximális kényelemért. Az emeleten 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, gardrób helység található. 3 szobájának is van saját erkélye, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. A "szuterén" szinten ( itt megjegyezném, ez nem egy átlagos alagsor, kérem nézze meg a képeket) számos tárolási lehetőség, plusz egy "klubhelység" ami akár wellnes részlegként is használható. Itt szintén található zuhanyzó illetve mellékhelység, valamint egy mosókonyha.Legnagyobb különlegessége, majd 50m2-es klasszikus borospincéje, mely elképesztően hangulatos.Kis ház: A telken megépítésre került egy majd 100m2-es kisház, ahol 2 db félkész lakás található, illetve a 2 lakás között egy tágas fedett garázs, ahol akár 2 autó is kényelmesen elfér! A kisebbik lakás egy szoba-konyha, fürdőszobából áll, itt már a burkolatok is megvannak, a fürdőszoba is teljesen elkészült. A nagyobbik lakásban egy külön szoba, fürdőszoba, külön konyha illetve egy nappalinak tervezett helység található. Igazán különleges ingatlan, kiválóan alkalmas panzió kialakítására, de akár több lakásos társasház - apartmanház megvalósítása is lehetséges.Bővebb információért keressen bizalommal!

Lehetőségekkel teli ingatlan Veresegyházán!

Olyan ingatlant vásárolna, amiben számos
lehetőség rejlik? Vállalkozásának keres egy kényelmes irodát, ahol akár a raktározási lehetőség és a bemutatóterem is adott? Fontos a panoráma, a nyugalom és a családias környezet?Budapesttől mindössze 25-km-re, a rohamos léptekben fejlődő Veresegyház- Széchenyidomb részén, a House Hunters Ingatlaniroda legújabb kínálatában egy 1142m2 telken elhelyezkedő, bruttó 330m2-es,  3 szintes családi ház, egy hozzá tartozó 100m2-es melléképülettel melyben 2 önálló lakás és egy fedett , 2 gépkocsi számára ideális garázs került kialakításra. Szépen karban tartott és rendezett kertjét egyedi készítésű kovácsolt vas kerítés öleli körbe, elektromos garázskapuval, mely távirányítóval működtethető. Egyedi ablakok és ajtók találhatóak az egész házban, mely megadja a ház különlegességét. Állapota jó, folyamatosan karban tartott, némi esztétikai felújítással igazi luxus ingatlan varázsolható belőle!Jellemzői:Nagy ház: 3 szinten helyezkedik el, a földszinten hatalmas teraszok ölelik körbe az épületet, mely az ingatlan bármely helységéből megközelíthető. Fényáradatban úszó nappalija ideális helyszín akár egy étterem, közösségi tér kialakítására is. Konyhaszigetes konyhája bármelyik főzőműsorban megállná a helyét.  Minden emeleten fürdőszoba mellékhelységgel-  a maximális kényelemért. Az emeleten 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, gardrób helység található. 3 szobájának is van saját erkélye, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. A "szuterén" szinten ( itt megjegyezném, ez nem egy átlagos alagsor, kérem nézze meg a képeket) számos tárolási lehetőség, plusz egy "klubhelység" ami akár wellnes részlegként is használható. Itt szintén található zuhanyzó illetve mellékhelység, valamint egy mosókonyha.Legnagyobb különlegessége, majd 50m2-es klasszikus borospincéje, mely elképesztően hangulatos.Kis ház: A telken megépítésre került egy majd 100m2-es kisház, ahol 2 db félkész lakás található, illetve a 2 lakás között egy tágas fedett garázs, ahol akár 2 autó is kényelmesen elfér! A kisebbik lakás egy szoba-konyha, fürdőszobából áll, itt már a burkolatok is megvannak, a fürdőszoba is teljesen elkészült. A nagyobbik lakásban egy külön szoba, fürdőszoba, külön konyha illetve egy nappalinak tervezett helység található. Igazán különleges ingatlan, kiválóan alkalmas egy nagyobb cég központi irodájának- bázisának kialakítására is!Bővebb információért keressen bizalommal!