Több generációs családi ház eladó Halásztelken!

Összeköltöző családok figyelem!Szeretne kertes házban lakni, távol a főváros zajától, de mégis közel Budapesthez? Ahol együtt az egész család, de még is külön lakrésze van mindenkinek? Szeretne olyan környezetben élni, ahol barátságosak a szomszédok, és csicseregnek a madarak?  Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA!A The Hunters Ingatlaniroda, megvételre kínál Halásztelken, egy 629 nm-es telken található, 2 különálló családi házat. A kert első felében található egy 3 szintes ház, amely 1983-ban épült. A 99 nm-es alsó szinten található egy vállalkozásra alkalmas aknás garázs, nyári konyha (alatta pince) és a kazánház. Az első szinten 2 szoba, előszoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba és wc található. A felső szinten 2 szoba, előszoba, fürdőszoba + wc, hatalmas erkély és egy befejezésre váró padlásszoba kapott helyet.A kert hátsó felében található, egy 59 nm alapterületű házikó, amely 2003-ban épült. Zseniális elosztásának köszönhetően (nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, wc, előszoba, konyha, kamra) tökéletes lehet, kisebb családok részére is. A tetőtérben kialakítható még 2 hálószoba közlekedővel, ahova az alsó szint előszobájából lehet feljutni. A nagyobik házikó kisebb felújításokat igényel. A kisebbik házikó egy tisztasági festés után költözhető. A kert öntözésre fúrt kút gondoskodik. A közelben található iskola, óvoda, ABC, pékség, zöldséges, gyógyszertár, étterem. Az ingatlan per és tehermentes. Ajánlanám összeköltöző családoknak, vállalkozóknak, de befektetésre is kiválóan alkalma, könnyen kiadható akár külön-külön is. Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal. 

Medencés családi ház eladó Halásztelken!

Szeretne kertes házban lakni, távol a főváros zajától, de mégis közel Budapesthez? Ahol kényelmesen elfogyaszthatja reggeli kávéját a saját teraszán, és csobbanhat a saját MEDENCÉJÉBEN ? Szeretne olyan környezetben élni, ahol barátságosak a szomszédok, és csicseregnek a madarak?  Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA!A the Hunters Ingatlaniroda, megvételre kínál Halásztelken, az Ady Endre utcában, egy 575 nm-es telken található, 2 szintes, 98nm lakóterű kertes házat. Az ingatlan 2006-ban épült, az akkori legjobb technológia szerint. A ház alsó szintjén található egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, egy fürdőszoba+wc , közlekedő, 2 állásos garázs, és egy hatalmas fedett terasz. A felső szinten 2 hálószoba, nappali, fürdőszoba+wc, és egy hatalmas terasz kapott helyet.A kert szépen gondozott, melynek öntözéséről fúrt kút gondoskodik. A kert végében található egy tároló. A ház mögötti hatalmas, fedett terasz kitűnően alkalmas családi összejövetelekre, sütögetésre, bográcsozásra. A 6x3 méteres,160cm mély MEDENCE már csak hab a tortán!!Közelben található iskola, óvoda, Spar, gyógyszertár, pékség, edzőterem, kosárpálya, focipálya, cukrászda.Az M0 autópálya közelsége miatt könnyen megközelíthető.Az ingatlan folyamatosan karbantartott, akár egy tisztasági festés után költözhető.1/1 tulajdon, tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető!

Impozáns ház eladó Halásztelken!

Szeretne kertes házban lakni, távol a főváros zajától, de mégis közel Budapesthez? Ahol kényelmesen elfogyaszthatja reggeli kávéját a teraszon, és kedvére sportolhat a saját konditermében? Szeretne olyan környezetben élni, ahol barátságosak a szomszédok, és csicseregnek a madarak?  Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA!A The Hunters Ingatlaniroda, megvételre kínál Halásztelek legjobb részén egy 715nm-es telken található, több mint 200nm lakóterű kertes házat. Az ingatlan 2010-ben épült, az akkori legjobb technológia szerint. A ház számos lehetőséget rejt magában. Nagyobb családoknak, összeköltözőknek és vállalkozóknak is kitűnő választás lehet.  Kb 4 évvel ezelőtt egy hatalmas átalakításon és felújításon esett át. A tulajdonos azóta is folyamatosan újítgatja, csinosítja.A ház központja egy hatalmas, több mint 90nm-es nappali. Innen nyílnak a hálószobák, a konyha, télikert, gardrób szoba, fürdőszoba, wc és előszoba. A nappaliból kényelmesen le juthatunk az alagsori szintre. Itt található egy konditerem, szauna, fürdőszoba wc-vel , 2 állásos garázs és több tároló helyiség.Az ingatlan betonfödémes, ennek köszönhetően a tetőtér beépíthető. A közművek kialakítása már korábban megtörtént.A kert hátsó felében található egy hatalmas kerti szaletli, ahol kényelmesen elfér az egész család. A kerti sütögető, a kemence és a bográcsozó hely már csak hab a tortán.A fazonra nyírt bokrok és a gyönyörű zöld fű locsolásáról fúrt kút és öntözőrendszer gondoskodik. A ház extrái: elektromos redőny, padlófűtés, elektromos kapu, fűtött kocsibeálló, riasztó, kamerarendszer, hatalmas télikert, elektromos napellenző, kovácsoltvas kerítés.A környék csendes, igazi családi házas övezet. A közelben található iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, zöldséges, posta, CBA, focipálya, játszótér. Pár percre pedig Auchan, Spar, Lidl. Az M0 autópálya közelsége miatt könnyen megközelíthető.Az ingatlan folyamatosan karbantartott, akár egy tisztasági festés után költözhető.A házikót minden korosztálynak ajánlom. Fiatal pároknak, gyerekes családoknak, kertészkedni vágyóknak, összeköltöző családoknak, vállalkozóknak egyaránt.Az alábbi linket tekintse meg websétánkat:  https://bit.ly/3ODYGluhttps://kuula.co/share/collection/7cNY6?logo=0&card=1&info=0&fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&gyro=0&initload=0&autorotate=0.08&thumbs=1Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető.Le ne maradjon róla!