Tágas lakás saját kerttel a XXII. kerületben

XXII. kerületben, a Camponától autóval kb. 3 percre, kertvárosi övezetben eladó egy felújított, világos lakás saját kerttel csak a House Hunters Ingatlaniroda portfóliójában.3 lakásos, téglaépítésű társasházban eladó egy 2001-ben épült, egyszintes, összkomfortos, bruttó 120 nm-es, ( nettó 98,5 nm-es ), 1. emeleti lakás összközműves saját kerttel (150 nm), saját garázzsal (12 nm) + telken belül 2 db gépkocsi beálló hellyel.A lakás 2018-ban teljes körűen felújítva, mind műszakilag és esztétikailag!Műanyag nyílászárók (bukó – nyíló), szellőzővel kerültek beépítésre, párkánnyal, redőnnyel és szúnyoghálóval. Hatalmas méretüknek és a lakás fekvésének köszönhetően napfényes és világos a lakás.A fűtést és a meleg vizet kondenzációs kazán (Bosch típusú) biztosítja, radiátorokkal és fél padlófűtéssel kialakítva + programozható termosztáttal.Kaputelefonnal és kamerarendszerrel, hűtő – fűtő klímával, illetve víztisztító rendszerrel is el van látva az ingatlan.A Rezsi költség az ingatlan fekvésének és az építésnek köszönhetően rendkívül alacsony, társasházi közösköltség pedig nincs.Helyiségek:- 2 db hálószoba (9 nm, 11 nm) + külön gardrób- konyha-étkező 11 nm + kamra- nappali 25 nm- erkély 15 nm,- sarokkádas fürdőszoba + zuhanyzó 8 nm- külön WC, kézmosóval – bidével kialakítva- mosókonyha- tároló- előszoba- közlekedőA kertben további kiaknázandó lehetőségek rejlenek, gyerekek számára játszótér, vagy az egész család pihenését szolgáló  medence is kialakítható. Fúrt kút van.Kiváló közlekedéssel rendelkezik, viszont átmenő forgalomtól mentes.Nagytétény-városközpont, Campona, játszótér, óvoda, iskola, orvosi rendelő, busz, Posta, bevásárlási lehetőség séta távolságra.Budapest belvárosa autóval kb. 25 perc, Érd városközpont kb. 12 perc, az M0-ás autópálya 3 perc alatt érhető el.A beépített konyhabútor, a beépített gépek és a beépített bútorok a vételár részét képezik! Az Ingatlan Tehermentes, ezért igény esetén, akár azonnal költözhető!

Budafokon 3 szintes épület 1180m2 es Dupla utcafronti panorámás Telken Eladó

Családjával keresi a saját ízlésére alakítható Napfényes Tágas Családi Fészket?Fontos a nagy kert és egy teljes  Wellness részleg kialakíthatósága?Egyedülálló rezidencia keresi új gazdáját a House Hunters Ingatlaniroda kínálatában Budafok Tetején !A 90-es években épült 3 szintes ingatlan összesen 383 m2-es hasznos alapterülettel rendelkezik. A telek maga közel 1200 m2-es, 2 utcáról is megközelíthető és gyönyörű panorámát kínál   a közelii Gellért Hegytől a Távoli Gödöllői Dombságig. Kiváló családi fészek nagy családosoknak akik remekül ki tudja aknázni a lokációban, a kilátásban és a pompás kertben rejlő lehetőségeket.Az épület maga jó külső állapotnak örvend, míg belső körülményeit tekintve a tulajdonos megkezdte annak helyreállítását és átalakítását. Ennek befejezése a kellő fantáziával rendelkező vevőre vár, akinek a kezében arannyá válhat ez a különleges enteriőr. Térkultúrája remek alap tágas, tekintélyt parancsoló terek kialakításához, a fényárban úszó miliő megteremtéséhez és a visszafogott elegancia fellegvárának megvalósításához.A 2 lépcsős telek jelen állapotában teljesen zöld, fákkal tarkított és 13%-ban beépített. Méretéből adódóan tökéletesen képes kiszolgálni több gyermekes család igényeit, megfelelő tereprendezéssel területén parkoló, terasz, vagy további kiszolgáló egységek is létesíthetőek, vagy akár még egy családi ház építhető.A telek több buszjárat megállójának közvetlen szomszédságában található. Nem egész másfél km-re a 7-es főúttól fekszik, míg a Savoya Park 7 perc alatt, az Alberfalva vasútállomás pedig 5 perc alatt közelíthető meg. Kifogástalan tömegközlekedési adottságai egy igazán csendes és kertvárosi fekvéssel párosulnak, mely remek alapja lehet az Ön következő otthonának is!További információért és megtekintésért hívjon Bizalommal !

Budafokon 3 szintes épület 1180m2 es Dupla utcafronti panorámás Telken Eladó

Kiváló Üzleti Potenciál ELADÓ!Egyedülálló rezidencia keresi új gazdáját a House Hunters Ingatlaniroda kínálatában Budafok tetején!A 90-es években épült 3 szintes ingatlan összesen 383 m2-es hasznos alapterülettel rendelkezik. A telek maga közel 1200 m2-es, 2 utcáról is megközelíthető és gyönyörű panorámát kínál a közeli Gellért hegytől a távoli Gödöllői dombságig. A korábban lakóingatlanként szolgáló épület kiválóan alkalmas lehet egészségközpontnak, bemutatóteremnek, vagy bármilyen tevékenységre, amely remekül ki tudja aknázni a lokációban, a kilátásban és a pompás kertben rejlő lehetőségeket.Az épület maga jó külső állapotnak örvend, míg belső körülményeit tekintve a tulajdonos megkezdte annak helyreállítását és átalakítását. Ennek befejezése a kellő fantáziával rendelkező vevőre vár, akinek a kezében arannyá válhat ez a különleges enteriőr. Térkultúrája remek alap tágas, tekintélyt parancsoló terek kialakításához, a fényárban úszó miliő megteremtéséhez és a visszafogott elegancia fellegvárának megvalósításához.A 2 lépcsős telek jelen állapotában teljesen zöld, fákkal tarkított és 13%-ban beépített. Méretéből adódóan tökéletesen képes kiszolgálni bármely szolgáltatás igényeit, megfelelő tereprendezéssel területén parkoló, terasz, vagy további kiszolgáló egységek is létesíthetőek.A telek több buszjárat megállójának közvetlen szomszédságában található. Nem egész másfél km-re a 7-es főúttól fekszik, míg a Savoya Park 7 perc alatt, az Alberfalva vasútállomás pedig 5 perc alatt közelíthető meg. Kifogástalan tömegközlekedési adottságai egy igazán csendes és kertvárosi fekvéssel párosulnak, mely remek alapja lehet az Ön következő jövedelmező vállalkozásának is!További információért és megtekintésért hívjon Bizalommal !