Exklúzív ház

XIX kerület legfrekventáltabb részén kínál eladásra: a House Honters Ingatlaniroda egy 225 nm-es három szintes Luxus családi házat. Jelenleg bérlők laknak benne, igény esetén maradnának is.A napelem kiépítése folyamatban van, természetesen a vételár részét képezi.A ház csendes mellékutcában található, a wekerle határán. 2020.- ban esett át egy teljes körű felújításon.A felújítás során az épület alapjain kívül minden ki lett cserélve. Új gépészet, nyílászárók, fűtési rendszer, villamos hálózat, homlokzati szigetelés, tetőszigetelés, burkolatok, szaniterek, beépített bútorzat.Padló és falfűtés illetve falhűtés teszi komfortossá az ingatlant.Beálló három autó részére , elektromos autó töltési lehetőség.Az épület körbejárható, a kertben locsolórendszer és robotfűnyíró látja el a feladatokat.A ház 3 szintes, szintenként 75 nm.Az alsó szint félszuterén ablakokkal.Földszinten nappali, konyha, étkező, vendég wc, zuhanyzós fürdő.Emeleten három hálószoba, kádas fürdőszoba wc található.A padlás igény szerint beépíthető.A kert füvesített, hátsó teraszon jacuzzi , kerti sütögető kapott helyett.Igazi luxus kényelmes OTTHON!!!Rugalmasan megtekinthető, hívjon bizalommal.

Wekerlei mézeskalács

Igazi legény és leány lakást keres?Wekerlén kínál a House Hunters ingatlaniroda eladásra egy társasházhoz hozzáépült különálló kis házrész. Saját padlással és pincével. Tehát vettem egy 3×23 nm-es kis mézeskalács házikót, mely csak egy falával kapcsolódik a fő háztömbhöz. Azonnal láttam magam előtt, hogy milyen szuper kis három szintes extra lakást lehet ebből építeni – bár nyilván fogalmam sem volt, hogy ez a munka mekkora is valójában és mennyibe kerül, de nekiugrottam a tervezésnek. Holland háznak neveztem el, mert Hollandiában jártam sok ilyen házban, ahol kis alapterületen, de több, akár 3-4 szinten terül el egy lakás, minden szinten egy-egy külön funkciójú helyiséggel.Az egész ingatlanfejlesztés és persze a home staging legfontosabb kérdése, hogy kinek lesz jó, kinek lesz a legjobb a lakás/ház, amit építünk/felkészítünk. Vajon kinek lesz jó egy lakás, aminek ablakai közvetlen az utcára néznek, belátni a házba; ahol szemben egy iskolaudvar van, időszakos gyerekzsivajjal; ahol az egyik lakótér a föld alatt van; ahol minden nap három szinten kell le fel mászkálni; ahol a tetőtér olyan romantikus, hogy bármelyik hölgy azonnal ellágyul benne és ahol a többi wekerlei lakással ellentétben nincs nagy kert, csak egy kis pár négyzetméteres előkert?A célcsoport elég szűk, de számomra teljesen egyértelmű: ő egy középkorú elvált egyedülálló férfi. Néha nála alszanak a gyerekei (akik remekül elférnek az alsó szinten). Multinál felsővezető, vagy sikeres vállalkozónak javasoljuk. Vagy egy külföldön élő magyar vagy egyenesen külföldi, aki amikor hazalátogat vagy külföldiként itt van gyakran dolga szívesen jön ide, közel a belvároshoz, de mégis kertvárosi környezetbe egy reprezentatív lakásba, ahova lehet barátokat hívni, összejöveteleket rendezni. Nem akar nagy kertet gondozni. Elég neki a kis előkert, ahova reggel ki tud ülni meginni egy kávét vagy este egy pohár bort.

Kiváló befektetési lehetőség eladó Kispesten!

Olyan ingatlant vásárolna amit saját ízlésére formálhat? Olyan befektetési lehetőséget keres ahol akár több lakást vagy egy társasházat is kialakíthat/építhet? Budapest XIX.kerület frekventált részén a House Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy 562m2-es telken eladó egy önálló családi ház. A ház 3 szintből áll, egy szuterén szint, lakótér és padlástérből - mely szintenként 100m2.Az ingatlan belső állapota felújítandó, hangulata a nagypolgári stílust tükrözi. Belmagassága 2,96m. Cirkó fűtése van illetve fa tüzelésű cserépkályha. A szuterén szint kb 100m2 , üzlethelyiség kialakítására is alkalmas, utcafronti bejárattal. Belmagassága 2,55m.A közművesített telek utcafronti szélessége 14 m, hosszúsága 40 m.Beépíthetősége:75%,Minimum zöldterületi mutató: 25%.Szintterületi mutató: 3Építménymagasság: minimum 9 m és maximum 18 m.Akár 4 szintes, 16 lakásos társasház kivitelezésére alkalmas a terület. Azonnal birtokba vehető ingatlan, tehermentes. Megtekintés rugalmasan. Egyéb kérdés esetén keressen bizalommal.