A House Hunters Ingatlanirodában Eladó Zuglói felújított téglalakás.

Befektetésre keres kiadható lakást?Fontos a jó közlekedés?A House Hunters Ingatlanirodában Eladó Zuglói felújított téglalakás.Kerepesi úton teljeskörűen felújított 45 m2, 1+1 gardrób szobás ingatlan.A lakásban komplett víz és villanyvezeték cseréje, a komplett zuhanyfülkés fürdőszoba cserélve lett és új melegburkolatokat kapott.A nyílászárók felújítva (festve-mázolva), az ajtón és ablakokon biztonsági rács található. Teljesen új konyhabútorral felszerelt, és természetesen az egész lakás frissen festve.Parkolás lehetőség a ház előtt, illetve az utca túloldalán a parkolóban (ingyenes).A lakáshoz pince is tartozik ami jelenleg felújítás alatt van és a ház belső tatarozása is folyamatban van.Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a Stadionoktól néhány megállóra a Pillangó utcához közel, így az Örs vezér tere gyorsan többféleképpen elérhető.Megtekintés rugalmasan akár hétvégén is. Keressen Bizalommal.

Eladó irodahelyiség- Alsórákos, XIV. kerület

Kiváló lehetőség!Eladóvá vált Budapest, XIV. kerületben, Alsórákoson , az Erzsébet Királyné útján egy 2003-ban épült házban, utcafrontos iroda amely külön bejárattal rendelkezik. Tágas és világos. Remek elosztású.A 46 nm-es ingatlanban a 2 szobán kívül még konyha, fürdőszoba, WC, közlekedő találhatók. Az egyik helyiségből  nyílik egy 18m2-es terasz amely a belső kertre néz,  kiváló lehetőséget biztosít nap mint nap hogy a természet közelségét érezzük.Az ingatlan fűtését gáz cirkó biztosítja, illetve minden egyedi mérőórás.A háznak biztonsági riasztórendszere van.A nyílászárók műanyagok, redőnnyel rendelkeznek, ezen felül rendkívül jó állapotban vannak. A konyhabútor, illetve a benne lévő elektronikai gépek, a hűtő kivételével a vételár részét képezi. A közös költség 7500 HUF-/hóRemek tömegközlekedés jellemzi :62, 69-es  villamosok, illetve 5-ös buszjárat indul egy perc séta távolságról. Mindent megtalál a közelben, ami egy kényelmes élethez szükséges. 

Eladó tégla lakás- Alsórákos, XIV. kerület

A csobogó Rákospatak szomszédságára vágyik? Szereti Zuglót, de egyaránt fontos, hogy hamar be tudjon jutni a belvárosba?Akkor a legjobb választás ez a lakás önnek.A House Hunters Ingatlaniroda, eladásra kínál Budapest, XIV. kerületben, Alsórákoson egy 2003-ban épült társasházi lakást, amely külön bejárattal rendelkezik. Tágas és világos. Remek elosztású.A 46 nm-es ingatlanban, a 2 szobán kívül még konyha, fürdőszoba, WC, közlekedő találhatók. A hálószobából nyíló 18m2-es terasz amely a belső kertre néz,  kiváló lehetőséget biztosít nap mint nap, hogy a természet közelségét érezzük.Az ingatlan fűtését gáz cirkó biztosítja, illetve minden egyedi mérőórás.A háznak biztonsági riasztórendszere van.A nyílászárók műanyagok, redőnnyel rendelkeznek, ezen felül rendkívül jó állapotban vannak. A konyhabútor, illetve a benne lévő elektronikai gépek, a hűtő kivételével a vételár részét képezi. A közös költség 7500 HUF-/hóRemek tömegközlekedés jellemzi: 62, 69-es  villamosok, illetve 5-ös buszjárat indul egy perc séta távolságról. Mindent megtalál a közelben, ami egy kényelmes élethez szükséges. Ajánlom ezt a nagyon jó lakást gyerekes családoknak, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt kiváló elhelyezkedése és könnyű megközelíthetősége miatt. Befektetésnek is remek lehetőség.

Eladó üzlethelyiség- Alsórákos, XIV. kerület

Eladásra kínálok egy remek adottságokkal bíró, utcafrontos üzlethelyiséget amely jelenleg lakásként van használva.Az üzlethelyiség Budapest, XIV. kerületben, az Erzsébet Királyné Útján található.Az épület 2003-ban épült, az ingatlan teljesen külön bejárattal rendelkezik. Tágas és világos. Remek elosztású.A 46 nm-es ingatlanban a 2 külön nyíló helyiségen kívül még konyha, fürdőszoba, WC, közlekedő találhatók. A hátsó helyiségből nyílik egy  18m2-es terasz amely a belső kertre néz,  kiváló lehetőséget biztosít nap mint nap hogy a természet közelségét érezzük.Az ingatlan fűtését gáz cirkó biztosítja, illetve minden egyedi mérőórás.A háznak biztonsági riasztórendszere van.A nyílászárók műanyagok, redőnnyel rendelkeznek, ezen felül rendkívül jó állapotban vannak. A konyhabútor, illetve a benne lévő elektronikai gépek, a hűtő kivételével a vételár részét képezi. A közös költség 7500 HUF-/hóRemek tömegközlekedés jellemzi :62, 69-es  villamosok, illetve 5-ös buszjárat indul egy perc séta távolságról. Mindent megtalál a közelben, ami egy kényelmes élethez szükséges. 

Eladó panel lakás- Örs Vezér Tere - XIV. Kerület

Szeretne egy olyan helyen élni, melynek szomszédságában mindent megtalál? Legyen szó, vásárlásról, ügyintézésről, mozi, edzés vagy akár egy bowling? Akkor ez a lakás a legideálisabb az ön számára.A House Hunters Ingatlaniroda eladásra kínál Budapest, XIV. Nagyzugló városrészében, Az Örs Vezér Tere utcában, egy 1. emeleti, tágas, világos, remek elosztású, kiváló állapotú, 3 szobás, panel lakás.A 68 nm-es ingatlanban a 3 szobán kívül még konyha, fürdőszoba, WC, közlekedő, előszoba találhatók. Az erkély beépítésre került, így mindegyik szoba helyiseg nagyon tágas.A lakás házközponti fűtés van egyedi mérőórával. Az ingatlan 2017-ben teljes körű felújításon esett át. A nyílászárók műanyagok, rendkívül jó állapotban vannak. A benne található beépített szekrények, konyhabútor a vételár részét képezik. A közös költség 10.000 HUF-/hóA lakás kiváló állapotú, tehermentes. A ház rendezett, tiszta, egy folyosóról 2 lakás nyílik.Remek tömegközlekedés jellemzi (2-es metró, BKK) és mindent megtalál a közelben, ami egy kényelmes élethez szükséges. (Árkád, Sugár, Ikea, Mozi, Bowling, Edzőterem)Ajánlom ezt a nagyon jó lakást gyerekes családoknak, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt kiváló elhelyezkedése és könnyű megközelíthetősége miatt. Befektetésnek is remek lehetőség.

Zugló legjobb részén eladó egy 87 m2-es lakás

Szeretne a városhoz közel, mégis kertvárosi közegben élni? Szereti a nagy tereket tele lehetőségekkel? Fontos Önnek a terasz egy lakáshoz?Ne keressen tovább!Eladásra kínálja a House Hunters Ingatlaniroda ezt a legújabb 87 m2-es Zugló legjobb részén található 2 szobás tágas ingatlanját.A 19. század elején épült ház magas földszintjén találjuk a lakást. A házban folyamatosan felújítási munkálatokat végeznek annak minél hamarabbi korszerűsítésének érdekében. A legutóbbi munkálatok során lecserélték a tetőt, a teljes gázvezetéket kicserélték, és a folyosókat is folyamatosan újítják. Az ingatlan kiváló lehetőséget nyújt az adottságainak köszönhetően egy harmadik teljes értékű szoba kialakításához, vagy akár egy fekvő galéria elhelyezésére is a nagyobbik 38 m2-es szobában. A lakásban rengeteg potenciál rejlik egy átlagos felújítás után. Tájolása északkeleti és az Ilka utcára néz, viszont csendes. Minden nyílászáró ki lett cserélve teljesen új műanyag nyílászárókra. A szigetelést elősegítik a 70 cm vastag tégla falak is.16.000 Ft a közös költség, ami tartalmaz felújítási alapot is a szokásos összetevőkön felül. A környék infrastruktúrája kiválónak nevezhető az 1-es villamos és a Stadionok vagy a trolik közelségének köszönhetően, a Városligetről és a különböző boltokról nem is beszélve. A konyhán és a fürdőszobán kívül minden berendezési tárgyat visznek tovább a tulajdonosok.Egyéb kérdés vagy megtekintés érdekében keressenek bizalommal.