Eladó igazi kuriózum- műterem lakás a László-villában

Elképzelte már, hogy valaha egy olyan ingatlant fog vásárolni aminek történelme van? Ahova ha belép, érzi, hogy egy különleges helyen jár? Tudja értékelni az igazán régi dolgok fontosságát? Ez egy nem mindennapi ajánlat!Budapest XIV. kerületében, Herminamezőn a Zichy Géza utcában a House Hunters Ingatlaniroda most eladásra kínál egy unikális ingatlant a László-villában.A László-villát 1897-ben építtette László Fülöp Elek, világhírű festőművész Gyalus László tervei alapján feleségének, Lucy Madeleine Guinnessnek, a Guiness sörgyár tulajdonosa lányának. Számos neves festményt ebben az ingatlanban álmodott meg László Fülöp de rajta kívül megannyi festő, író, költő, sőt még híres színészek is dolgoztak és éltek ebben a műterem lakásban. Néhány nevet említve: Szegvári Károly, Molnár Ferenc , Szendrő József, Berczi Géza, Bajor GiziAz ingatlan legkülönlegesebb terme a 6,5m belmagassággal rendelkező, hatalmas műterem melyet plafonig érő ablakok díszítenek. Egyediségét növeli egy csodálatos kandalló, antik bútorok és szőnyegek, csodaszép festmények és egy termetes festőállvány valamint az ovális terasz.Az ingatlan vételárába beletartozik az ingatlan teljes bútorzata, egy fedett saját garázs illetve egy 34m2-es szuterén helyiség is.Amennyiben saját gyűjteményeinek keres méltó otthont, vagy szívesen átvenné az itt található ereklyékkel együtt is a lakást, keressen bizalommal.

Zugló kertvárosában kertkapcsolatos 3 hálószobás lakás Eladó

Fontos a csendes zöldövezeti családias környezet ?Jó közlekedés mellett kertkapcsolatos privát lakást keres?A House Hunters Ingatlaniroda kínálatában 2010-es átadású 4 lakásos társasház földszinti kertkapcsolatos lakása. Ebben a hangulatos otthonban 83 m2 en, 3 különnyíló hálószoba mellett egy tágas nappali, tágas konyha és fürdőszoba, külön mellékhelységgel került kialakításra. Nappalijából és minden hálószobájából közvetlen léphetünk saját kertrészünkbe, ahol a kertész gondoskodik a fűnyírásról és automata öntöző rendszer öntözi azt. Modern hang és hőszigetelt műanyag ablakai redőnyösek és szúnyoghálósak. Fűtéséről házközponti rendszer gondoskodik, egyedi mérővel ellátva. A lakáshoz garázs és tároló külön vételáron felül vásárolható.További információért és megtekintésért keressen Bizalommal!

A House Hunters Ingatlanirodában Eladó Zuglói felújított téglalakás.

Befektetésre keres kiadható lakást?Fontos a jó közlekedés?A House Hunters Ingatlanirodában Eladó Zuglói felújított téglalakás.Kerepesi úton teljeskörűen felújított 45 m2, 1+1 gardrób szobás ingatlan.A lakásban komplett víz és villanyvezeték cseréje, a komplett zuhanyfülkés fürdőszoba cserélve lett és új melegburkolatokat kapott.A nyílászárók felújítva (festve-mázolva), az ajtón és ablakokon biztonsági rács található. Teljesen új konyhabútorral felszerelt, és természetesen az egész lakás frissen festve.Parkolás lehetőség a ház előtt, illetve az utca túloldalán a parkolóban (ingyenes).A lakáshoz pince is tartozik ami jelenleg felújítás alatt van és a ház belső tatarozása is folyamatban van.Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a Stadionoktól néhány megállóra a Pillangó utcához közel, így az Örs vezér tere gyorsan többféleképpen elérhető.Megtekintés rugalmasan akár hétvégén is. Keressen Bizalommal.

Zugló legjobb részén eladó egy 87 m2-es lakás

Szeretne a városhoz közel, mégis kertvárosi közegben élni? Szereti a nagy tereket tele lehetőségekkel? Fontos Önnek a terasz egy lakáshoz?Ne keressen tovább!Eladásra kínálja a House Hunters Ingatlaniroda ezt a legújabb 87 m2-es Zugló legjobb részén található 2 szobás tágas ingatlanját.A 19. század elején épült ház magas földszintjén találjuk a lakást. A házban folyamatosan felújítási munkálatokat végeznek annak minél hamarabbi korszerűsítésének érdekében. A legutóbbi munkálatok során lecserélték a tetőt, a teljes gázvezetéket kicserélték, és a folyosókat is folyamatosan újítják. Az ingatlan kiváló lehetőséget nyújt az adottságainak köszönhetően egy harmadik teljes értékű szoba kialakításához, vagy akár egy fekvő galéria elhelyezésére is a nagyobbik 38 m2-es szobában. A lakásban rengeteg potenciál rejlik egy átlagos felújítás után. Tájolása északkeleti és az Ilka utcára néz, viszont csendes. Minden nyílászáró ki lett cserélve teljesen új műanyag nyílászárókra. A szigetelést elősegítik a 70 cm vastag tégla falak is.16.000 Ft a közös költség, ami tartalmaz felújítási alapot is a szokásos összetevőkön felül. A környék infrastruktúrája kiválónak nevezhető az 1-es villamos és a Stadionok vagy a trolik közelségének köszönhetően, a Városligetről és a különböző boltokról nem is beszélve. A konyhán és a fürdőszobán kívül minden berendezési tárgyat visznek tovább a tulajdonosok.Egyéb kérdés vagy megtekintés érdekében keressenek bizalommal.