Újlipótváros szívében

XIII. Kerületben kínál megvételre a House Hunters Ingatlaniroda kizárólagos megbízásából egy 73 nm-es Újlipótváros szívében található ingatlant. A lakás nappali 1 hálószobás kialakítású, szép nagy tágas terei ideális első lakásvásárlóknak, vagy befektetési célra. A lokáció kiváló, a ház a Pozsonyi út és a Hollán Ernő utca között helyezkedik el, a Duna part 50m. Jelenleg külföldi bérlők vannak a lakásban pár hónapig még adott esetben maradának is. Amennyiben értéknövekedést és jó befektetést szeretne, keressen bizalommal. Rugalmasan megtekinthető

Csodálatos panorámával eladó lakás a Duna terasz grande projektben!

A XIII. kerület Duna-partjának népszerű, exkluzív lakónegyedében a Duna Terasz Grande-ban csodás panorámával rendelkező ingatlant kínálok eladásra, mely 2023 júliusára készül el.Két ingatlanegység egybe nyitásával 90 nm alapterületű lakás alakítható ki, 2 db hálószobával, ahol az egyikben még gardrób kialakítása is lehetséges, 2 db fürdőszobával, és egy hatalmas nappali étkező konyhával. Az ingatlan különlegessége a hozzátartozó  kert-terasz, ami 110 nm füvesített, csepegtető rendszerrel ellátott kert rész, és közel 50 nm burkolt terasz. Kiválóan alkalmas a szabadtéri időtöltésre, társasági életre. A lakásokban korszerű felszereltség, okos otthon előkészítés és energiatakarékos hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer nyújt ideális otthont azoknak, akik a környezetükre és jövőjükre tudatosan tekintenek.A lakáshoz kötelező megvásárolni egy 4 nm-es tárolót illetve 2 db zárt parkolóhelyet is, teremgarázsban, mely közvetlen a lift mellett található.Az épületben portaszolgálat fogadja a hazatérőket. Belső udvaron játszótér várja a kicsiket, sétálóutak, okospadok várják a pihenni vágyókat.A lakáshoz készült látványtervek kivitelezéséhez megbízható, korrekt projektcsapatot biztosítunk, akik megvalósítják a szükséges átalakításokat, hogy az álomlakásába költözhessen.Amennyiben felkeltetette érdeklődését keressen bizalommal. 

Világos, újonnan felújított és berendezett lakás KIADÓ a Lehel térnél

Olyan ingatlanra vágynál ami felújított, modern de mindemellett igazán otthonos? Fontos szempont számodra hogy az otthonod világos legyen? Budapest XIII.kerületében, a Lehel utca elején ( a csarnok közelében ) a House Hunters Ingatlaniroda legújabb kínálatában egy tégla építésű ház legfelső emeletén található kiadó lakás. Az ingatlan egyik legnagyobb előnye, hogy kitűnő lokációja van, a belváros közvetlen közelében, mégis zöld környezetben található. Legfelső emeleti elhelyezkedésének köszönhetően rendkívül csendes, nincs egy közvetlen szomszédja sem.  A lakás felújítása nemrég fejeződött be, ahol teljes átalakuláson esett át, a bútorok, gépek és berendezések mind vadonatúj. Amerikai konyhás nappalija a lakás szíve, ahol egy home-office-ban dolgozó is kellemesen töltheti a mindennapjait. Klímás lakás, így nyáron a nagy meleg sem okoz gondot. Konyhája teljesen gépesített, teljesen új hűtő, sütő, főzőlap és mosógép lett beszerelve. Fürdőszobája zuhanyzós, pici hálószobája pedig teljesen ideális a nyugodt pihenésre. Az előszobában a tárolásra is gondolt a tulajdonos, végig beépített szekrények találhatóak. A lakás rezsije alacsonynak mondható, közös költsége 10.000Ft. Magára és környezetére is igényes, leinformálható bérlők jelentkezését várom.Megtekintés rugalmasan, egyéb kérdés esetén keress bizalommal.

Eladó Luxus Penthouse 13.kerületben Újlipótvárosban

A House Hunters Ingatlaniroda kínálatában: Eladó a XIII. kerület méltán közkedvelt ÚJLIPÓTVÁROSI részében, a Szent István park közelében, egy legfelső (VII.) emeleti 136 m2-es, 4 szobás, teraszos valódi Penthouse lakás egy 60nm-es terasszal és egy 400 m2-es tetőkert kizárólagos használati jogával.A 2000-es években épült HÁZ éjjel-nappali portaszolgálattal rendelkezik, a környék egyik emblematikus épülete.A lakásban az amerikai konyhás, teraszkapcsolatos nappali kiváló térérzetet biztosít, a három háló és két fürdőszoba elrendezése jól átgondolt.A lakáshoz saját felvonóval megközelíthető, a budai hegyekre és a Bazilkára egyaránt panorámás tetőkert tartozik. A tetőkertnek a lakás mindenkori tulajdonosa általi kizárólagos, zavartalan használatát a társasházi alapító okirat biztosítja, de a tetőkert egyébként is csak ebből a lakásból, illetve a lakáshoz tartozó tárólóból közelíthető meg. A tetőkerten a korábbi tulajdonos egy „rooftop bár” felépítményt is létesített zuhanyzóval, WC-vel.az ingatlan főbb jellemzői:7. emeleti- 60 mn-es nagy terasz a lakás körül- 400 mn kizárólagos használatú tetőkert- privát felvonó a tetőkertbe- tároló a VII. emeleten (a vételár része)- gépkocsi tároló (a vételár része)

XIII. kerületben üzlethelyiség újonan épülő lakóházban

A House Hunters Ingatlaniroda, eladásra kínál: XIII. kerület központi részén, új építésű lakóház földszintjén, üzlethelyiség kiszolgáló résszel.Elhelyezkedését tekintve lakóövezet, az utca nem forgalmas úton, csendes fás részen található. Parkolás a környéken könnyen megoldható. Az ár tartalmazza a hűtés-fűtés kiépítését, beltéri burkolatokat, ajtókat, szanitereket.Gyorsan elérhető az üzleti negyed, 1 perc sétára az 1-es és 14-es villamostól.

XIII. kerületi üzlethelyiség újonan épülő lakóházban

A House Hunters Ingatlaniroda, eladásra kínál: XIII. kerület központi részén, új építésű lakóház földszintjén, üzlethelyiség kiszolgáló résszel.Elhelyezkedését tekintve lakóövezet, az utca nem forgalmas úton, csendes fás részen található. Parkolás a környéken könnyen megoldható. Az ár tartalmazza a hűtés-fűtés kiépítését, beltéri burkolatokat, ajtókat, szanitereket.Gyorsan elérhető az üzleti negyed, 1 perc sétára az 1-es és 14-es villamostól.Irányár: 88.350.000 Ft + ÁFA

XIII. kerületben üzlethelyiség újonan épülő lakóházban

A House Hunters Ingatlaniroda, eladásra kínál: XIII. kerület központi részén, új építésű lakóház földszintjén, üzlethelyiség kiszolgáló résszel.Elhelyezkedését tekintve lakóövezet, az utca nem forgalmas úton, csendes fás részen található. Parkolás a környéken könnyen megoldható. Az ár tartalmazza a hűtés-fűtés kiépítését, beltéri burkolatokat, ajtókat, szanitereket.Gyorsan elérhető az üzleti negyed, 1 perc sétára az 1-es és 14-es villamostól.

XIII. kerületi üzlethelyiség újonan épülő lakóházban

A House Hunters Ingatlaniroda, eladásra kínál: XIII. kerület központi részén, új építésű lakóház földszintjén, üzlethelyiség kiszolgáló résszel.Elhelyezkedését tekintve lakóövezet, az utca nem forgalmas úton, csendes fás részen található. Parkolás a környéken könnyen megoldható.  Az ár tartalmazza a hűtés-fűtés kiépítését, beltéri burkolatokat, ajtókat, szanitereket.Gyorsan elérhető az üzleti negyed, 1 perc sétára az 1-es és 14-es villamostól.ÁR: 84.550.000 HUF + ÁFA

Új építésű teremgarázs ELADÓ

Új építésű teremgarázs eladó a XIII. kerületben!A House Hunters kínálatában eladó egy 12nm-es garázs, ahol a beállók közötti közlekedő 6 méter széles, így széles a ráfordulási szög.  A garázskapu sms szolgáltatással nyitható/csukható. 7,5millió forintos bruttó ár az áfát tartalmazza. A garázshoz tartozik egy 8nm-es tároló, melynek ára bruttó 6.400.000 Ft, megvásárolandó.Tudja biztonságban autóját, vásároljon nálunk!

Eladó Luxus Penthouse 13.kerületben Újlipótvárosban

A House Hunters Ingatlaniroda kínálatában: Eladó a XIII. kerület méltán közkedvelt ÚJLIPÓTVÁROSI részében, a Szent István park közelében, egy legfelső (VII.) emeleti 136 m2-es, 4 szobás, teraszos valódi Penthouse lakás egy 60nm-es terasszal és egy 400 m2-es tetőkert kizárólagos használati jogával.A 2000-es években épült HÁZ éjjel-nappali portaszolgálattal rendelkezik, a környék egyik emblematikus épülete. A lakásban az amerikai konyhás, teraszkapcsolatos nappali kiváló térérzetet biztosít, a három háló és két fürdőszoba elrendezése jól átgondolt.A lakáshoz saját felvonóval megközelíthető, a budai hegyekre és a Bazilikára egyaránt panorámás tetőkert tartozik. A tetőkertnek a lakás mindenkori tulajdonosa általi kizárólagos, zavartalan használatát a társasházi alapító okirat biztosítja, de a tetőkert egyébként is csak ebből a lakásból, illetve a lakáshoz tartozó tárolóból közelíthető meg. A tetőkerten a korábbi tulajdonos egy „rooftop bár” felépítményt is létesített zuhanyzóval, WC-vel.az ingatlan főbb jellemzői:- 7. emeleti- 60 mn-es nagy terasz a lakás körül- 400 mn kizárólagos használatú tetőkert- privát felvonó a tetőkertbe- tároló a VII. emeleten (a vételár része)- gépkocsi tároló (a vételár része)

Új építésű teremgarázs ELADÓ

Új építésű teremgarázs eladó a XIII. kerületben!!A House Hunters kínálatában eladó egy 12nm-es garázs, ahol a beállók közötti közlekedő 6 méter széles, így széles a ráfordulási szög.  A garázskapu sms szolgáltatással nyitható/csukható. 7,5millió forintos bruttó ár az áfát tartalmazza. A garázshoz tartozik egy 10nm-es tároló, melynek ára bruttó 8.000.000 Ft, megvásárolandó.Tudja biztonságban autóját, vásároljon nálunk!

Új építésű teremgarázs ELADÓ

Új építésű teremgarázs eladó a XIII. kerületben!!  A House Hunters kínálatában eladó egy 12nm-es garázs, ahol a beállók közötti közlekedő 6 méter széles, így széles a ráfordulási szög. A garázskapu sms szolgáltatással nyitható/csukható. 7,5millió forintos bruttó ár az áfát tartalmazza. A garázshoz tartozik egy 11nm-es tároló, melynek ára bruttó 8.800.000 Ft, megvásárolandó.Tudja biztonságban autóját, vásároljon nálunk!

Új építésű teremgarázs ELADÓ

Új építésű teremgarázs eladó a XIII. kerületben!!A House Hunters kínálatában eladó egy 12nm-es garázs, ahol a beállók közötti közlekedő 6 méter széles, így széles a ráfordulási szög.  A garázskapu sms szolgáltatással nyitható/csukható. 7,5millió forintos bruttó ár az áfát tartalmazza. A garázshoz tartozik egy 8nm-es tároló, melynek ára bruttó 6.400.000 Ft, megvásárolandó.Tudja biztonságban autóját, vásároljon nálunk!

Új építésű teremgarázs ELADÓ

Új építésű teremgarázs eladó a XIII. kerületben!A House Hunters kínálatában eladó egy 12nm-es garázs, ahol a beállók közötti közlekedő 6 méter széles, így széles a ráfordulási szög.  A garázskapu sms szolgáltatással nyitható/csukható. 7,5millió forintos bruttó ár az áfát tartalmazza. Tudja biztonságban autóját, vásároljon nálunk!

Luxus lakás Újlipótváros tetején

Újlipótváros patinás részén keres ÚJ lakást?Akkor ezt a Vígszinház utcai 5. emeleti szintráépítéses ingatlant látnia kell!A House Hunters Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a nettó 53m2 alapterületű 2 szobás lakást, a hozzá tartozó 26,5m2-es tetőterasszal.A lakóépület az 1900-as évek elején épült, melyet esztétikailag teljesen felújítottak az elmúlt két évben. A lépcsőház, postaládák, stukkók, kapuk, folyosók mind gyönyörű, makulátlan állapotnak örvend; tetőszerkezete új és a lift is újszerű.  Példás lakóközösséggel, kimagasló megtakarítással rendelkezik a társasház.  A nagypolgári stílus és életérzés itt nem csak a belmagasságban merül ki. A ház legfelső emelete az elmúlt két évben került kialakításra, ahol két szintes lakások közül ez az egyik. A hőszigetelt fő falazatok mellett fontos volt a tervezőnek, hogy a lakások között kiváló legyen a hangszigetelés, ezért Zajstopp 20 fokozott hangszigetelésű Lakáselválasztó falakat építettek.A tulajdonos körültekintően tervezte meg a elektromospályákat is, így a kapcsolók elhelyezkedése optimális, jól átgondolt. Beltéri burkolatok luxus minőségű fa és kő burkolatok. Az ingatlan átadására 2023 II. negyedévére lehet számítani.Műszaki Tartalom:- A fűtést és a meleg vízellátást a teljes 5. szint számára központi
gázkazánok biztosítják, a lakásokba gázbevezetésre nincs
lehetőség. A lakásokon belül a fűtést padlófűtés biztosítja,
egyedi hőmennyiség méréssel. - A hűtési rendszer kiépítése felár ellenében kérhető. A hűtési
rendszert lakásonként multi inverteres kültéri egységek
biztosítják. A beltéri egységek a gépészeti terv szerint kerülnek
elhelyezésre. A beltéri egységek fűtésre is alkalmasak.- Szellőztető előkészítése konyhában, kiépítve WC-ben, fürdőszobában- Szaniterek: Villeroy & BochOnovo, csaptelepek: Hans Grohe LogisRészletekért kérem keressen bizalommal!

Eladó Angyalföldi 1+fél szobás tégla lakás

Olyan lakást szeretne amely remek befektetés? Jöjjön és nézze meg ezt a House Hunters ingatlaniroda által kínált Angyalföldi tégla építésű remek állapotban lévő, 1+ fél szobás lakást. Szuper választás lehet egyetemistáknak, egyedülállóknak vagy akár pároknak is.Az ingatlan 2. emeleti, Keleti fekvésű, rendkívül fényes. A burkolatok jó állapotban vannak a nyílászárók a konyhában cserélve lettek újra a többi helyiségben cserélendők. A fűtés gázkonvektor. Pár percnyi sétára található az M3 metró, a 14-es villamos is valamint BKV buszok is megállnak a ház közelségében igy tehát a megközelíthetősége is könnyű, parkolás a ház körül is lehetséges. Remek ár-érték aránya miatt jó választás lehet befektetési szempontból is.A megtekintés rugalmas, hívjon bizalommal.

Nyugati Tér mellett ERKÉLYES luxuslakás eladó

A belváros szívében keres ERKÉLYES luxus ingatlant kiadásra vagy saját részre?A House Hunters Ingatlaniroda, eladásra kínálja ezt a 2 hálószobás, duplakomfortos, tágas terekkel rendelkező luxuslakást.Szent István körúton, közel a Nyugati Pályaudvarhoz található ez a 100 m2-es lakás, amely az épület 1. szintjén található kiváló benapozással, kiülős erkéllyel. A belsőépítészek nagy hangsúlyt fektettek a minél praktikusabb elrendezésre, ezzel is minél jobban kihasználva a lakás adottságait. Így került kialakításra 2 hálószoba, 2 fürdőszoba,  tágas konyha és étkező, és egy hatalmas nappali.A lakásban az összes bútor egyedileg tervezett és gyártott exkluzív darab. Minden térben található egy-egy jól kihasználható bútor, így például az étkezőben lévő szekrénysor is rengeteg rakodó felületet biztosít az ott lakók számára . A lakás teljesen gépesített,  mosógéppel, mosogatógéppel, beépített konyhával, klímákkal és falfűtéssel. Ágyak egyedileg ide tervezett kárpit fejvégeket kaptak, melyek mögött led világítások teszik hangulatosabbá a szobát.A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek (Grohe, Villeroy & Boch) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok (Marazzi) kerültek. A nappaliban és hálószobákban smart TV-k , illetve klíma került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi teszik igazán modern hangulatúvá.Az ingatlant jelenleg bérlik (2500Euro/hó), így csak előre egyezetett időpontban lehetséges.

Kiadó iroda a Szent István körúton

Budapest XIII.kerületében, a Szent István körúton, a Vígszínház mellett egy igazán impozáns, gyönyörűen karbantartott liftes tégla ház 4. emeletén található irodarész kiadó.Az iroda teljes mérete 300m2, melyből a fele kiadó, tehát kb 150m2. Ez 2 nagyobb helyiséget, egy saját konyhát, saját wc-t, vendég wc-t foglal magában, illetve egy vendég fogadót, ahol recepciós tudja beengedni, fogadni az ide érkezőket. Jelenleg egy igen híres ügyvédi iroda üzemel az ingatlanban ahova igényes társbérlőket keresünk. Kiválóan alkalmas:- könyvelő irodának- ingatlan irodának- coach, tanácsadó irodának- bármi más irodai tevékenységreA bérleti díjba beletartozik az ingatlan takarítása valamint a nyitva tartási időben a vendégek fogadása. Hosszú távra kiadó, minimum 1 évre. 2 havi kaució megfizetése szükséges.Rugalmasan megtekinthető, azonnal költözhető.