2,5 SZOBÁS TÉGLALAKÁS ELADÓ KIVÁLÓ LOKÁCIÓVAL - BUDAPEST XI.

Tágas, világos lakásra vágyik? Csendes, nyugodt elhelyezkedésű ingatlan az álma remek tömegközlekedési csatlakozással? Kiváló alapból szeretné megvalósítani az álomotthont családja számára? A House Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál egy tágas, kimondottan világos lakást. A 74 m2-es alapterületű ingatlan egy téglaépítésű, 4 lakásos társasház magasföldszintjén található. Jelen kialakításában 2 tágas lakószobája rendelkezik külön bejárattal, illetve össze is nyithatóak. Félszobája remek választás lehet gardróbnak, vagy dolgozó szobának déli tájolású nagyméretű ablakának köszönhetően. Műanyag, redőnyös nyílászárói északi, illetve déli tájolásúak, fűtése gázkonvektorral megoldott. A meleg vizet elektromos bojler szolgáltatja a vizesblokkokban, wc-je külön légtérben kapott helyet. Alapító okirat szerint az ingatlan elidegeníthetetlen részét képezi a padlástér kb 30 m2-es területe, illetve tartozik hozzá egy rész a közös használatú pincében is. Minden ott lakó számára adott a lehetőség, egy kis szabadtéri időtöltésre a ház déli fertályán kialakított saját kertrészben. Az ingatlan utcájában ingyenes a parkolás. 500 méteres körzetében elérhetőek a Tétényi úton közlekedő busz-, illetve a Fehérvári úton közlekedő villamos járatok, míg a belváros negyed óra alatt érhető el gépkocsival. A Kelenföldi pályaudvarhoz is mindössze 20 percet kell buszozni. Vonzáskörzetében óvoda, iskola, egyészésgügyi intézmények, több park, bevásárlási és sportolási lehetőségek adottak. Kiváló választás lehet szárnyukat bontogató fiatal pároknak méretéből fakadóan, illetve gyermekes, vagy gyermeket tervező családoknak a lokációs adottságai miatt, sőt befektetőknek is ideális lehet  szobaelosztás abból fakadóan. Csapjon le rá még ma! 

Otthon is SZABADON

Szeretne egy vadítóan csinos, igazán trendi lakást otthonának? Egy olyan ingatlant, amitől mindenki egész biztos oda lesz? Na ez a lakás biztos hogy ilyen!Budapest XI. kerületében a House Hunters Ingatlaniroda legújabb kínálatában egy igényes tégla építésű ház magasföldszintjén , 36m2 +9m2 galériás lakás keresi LEGELSŐ TULAJDONOSÁT!Az ingatlant teljesen felújították és átalakították, lakberendező és belső építész gondos munkájának köszönhetően egy igazán különleges otthon jött létre! Magas minőségű burkolatok, szaniterek, dizájn tapéták láthatóak az ingatlanban.Fűtése energia takarékos , szabályozható elektromos fűtéssel lett kialakítva. A meleg vizet OKOS ARISTON bojler szolgáltatja, mely figyeli az itt élők vízhasználati szokásait. A képen látható bútorok és berendezési tárgyak a vételár részét képzik!Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető, ügyvédi megosztással eladó. A lakás "kistestvére" már a felújítás alatt elkelt, ez sem fog sokáig üresen maradni!Jöjjön és nézze meg, erre biztosan nem alszik még egyet!

ALAP EGY ÁLOMOTTHONHOZ - FELÚJÍTANDÓ PANELLAKÁS ELADÓ ÚJBUDÁN

Nyugodt, csendes helyet keres irodájának? Több légterű, világos ingatlant igényel a vállalkozása?Saját igényei szerint alakítaná ki székhelyét? Lentebb találja a megoldást! A House Hunters Ingatlaniroda, megvételre kínál egy panorámás, örökké világos panellakást irodának, Újbuda zöldövezeti részén. A fantasztikusan tágas, 8. emeleti lakás, 3 teljes értékű és 1 fél szobával rendelkezik, kényelmesen kialakítható igény szerint tárgyaló, több kisebb irodahelyiség, irattár stb. Ingatlanon kívül 1 saját és egy 1 közös tároló is tartozik hozzá. Légterei padlószőnyeggel burkoltak, a több mint 5 m2-es erkélye beépített. Az ablakokat 1 kivételével tavaly lecserélték. Az épület lifttel és biciklitárolóval is rendelkezik. K-NY tájolásának hála egész nap ragyog az egész lakás, elhelyezkedésének hála pedig falszomszéddal sem kell számolni. "A főváros nyugati kapuja" remek tömegközlekedési csatlakozást és könnyű elérhetőséget biztosít. Számos villamos vonal 5 perces sétával érhető el, a Duna part 15 perc alatt. A belváros szűk egy fél óra alatt érhető el, akár tömegközlekedéssel, akár gépkocsival, a parkolás pedig ingyenes az épület előtt. Több szempontból is ideális választás lehet irodai tevékenységre, egy új vállalkozás beindítására! Induljon innen útjára az Ön siker sztorija! 

ALAP EGY ÁLOMOTTHONHOZ - FELÚJÍTANDÓ PANELLAKÁS ELADÓ ÚJBUDÁN

Szereti, ha szép kilátás nyílik az otthonából?Saját ízlése szerint alakítaná ki a családi fészkét?Ön szerint is, mindenki megérdemel egy saját szobát a családban?Akkor itt az ideje tovább olvasni!A House Hunters Ingatlaniroda, megvételre kínál egy panorámás, örökké világos panellakást, Újbuda zöldövezeti részén. A fantasztikusan tágas, 8. emeleti lakás, 3 teljes értékű és 1 félszobával rendelkezik a kádas fürdő, a mosdó és a konyha mellett. Számos beépített tárolási lehetőség adott lakáson belül, illetve 1 saját és egy 1 közös tároló is tartozik hozzá. Szobái padlószőnyeggel burkoltak, több mint 5 méteres erkélye beépített. Az ablakokat, 1 kivételével tavaly lecserélték. Az épület liftes, biciklitárolóval is rendelkezik. K-NY tájolásának hála egész nap ragyog az egész lakás, elhelyezkedésének hála pedig falszomszéddal sem kell számolni.

 

"A főváros nyugati kapuja" remek tömegközlekedési csatlakozás
mellett, mind azon lehetőségeket magában rejti, amire egy XXI. századi embernek
szüksége lehet. Számos villamos vonal, 5 perces sétával érhető el, a Duna part
15 perc alatt. Közvetlen közelében iskola, óvoda, uszoda templom, bevásárlási
lehetőségek és park is található. A belváros szűk egy fél óra alatt érhető el, akár tömegközlekedéssel, akár gépkocsival.

 

Ideális, ha nem TÖKÉLETES választás lehet nagy családosoknak,
akik vágynak a budai nyugalomra és biztonságra, de még nem szívesen engedik el
a pesti nyüzsgést.