Palotanegyed csendes részén kiadó bútorozott 3 hálószobás lakás

A House Hunters Ingatlaniroda kiadásra kínálja ezt a 128 négyzetméteres, nagypolgári stílusú lakását.Az ingatlan jó állapotú társasház 3 emeletén helyezkedik el, világos és csendes.Külön konyhával, nagy hallal és tágas hálószobákkal rendelkezik.A lakásban rengeteg tároló szekrény található, minden szobában külön kanapéval és ággyal.Diákok, vagy összeköltözőknek ajánljuk.

Galériás tágas lakás eladó a Kiss József utcában

Tágas, világos lakást keres nagy belmagassággal? Olyan ingatlant, ahova egy tisztasági festést követően akár azonnal költözhet? Fontos a központi elhelyezkedés és a biztonságos ház? Ne keressen tovább!Budapest VII.kerületében a Kiss József utcában a House Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy 42m2+6m2 galériás 2. emeleti lakás eladó. Az ingatlan egy 2 emeletes ház legfelső emeletén található, mely jó állapotú, folyamatosan karbantartott, megtakarítással rendelkező épület kedves lakóközösséggel.A lakás jó elosztású, majdnem 4méter belmagassággal rendelkezik és a galérián is 1,77m a belmagasság ezért rendkívül tágas, normális életteret kapunk. Az ingatlan ablakai cserélve lettek, az utolsó nagy felújítása 2009-ben volt ahol a parketta, fürdőszoba, konyha is modernizálásra került illetve ekkor került beépítésre a galéria illetve a klíma.A fűtése konvektoros, mely tökéletesen működik, de opcionálisan a klímával is lehet fűteni. Nagyon alacsony a fenntartási költsége a lakásnak. A lakásról készített virtuális sétát az alábbi linken tekintheti meg:https://tourmkr.com/F1SSJnqMB6/39493446p&17.48h&90tAz ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Egyéb információért keressen bizalommal.

Nagypolgári életérzés

Palotanegyedben a House Hunters Ingatlan iroda megvételre kínálja ezt a 140 nm-es nagypolgári gyöngyszemet. Két bejárata, lehetővé teszi, könnyen a ketté bontását az ingatlannak. Alapvetően hostel és 3 akár 4 apartman is kialkítható belőle.  A lakás egyik része déli fekvésű két szoba északi és az erkélyes nagy hálószoba pedig keleti és a körútra néz. Hívjon bizalommal, rugalmasan megtekinthető.

"RANDIGURU" LOFT lakás a körúthoz közel!!

Szeretne egy VALÓBAN EGYEDÜLÁLLÓ, IGAZÁN KÜLÖNLEGES otthont? Olyan lakást, amiből egész biztosan nem talál még csak hasonlót sem? Nagy, világos tér, hatalmas belmagasság, mégis az otthonosság kedvelője? Akkor ezt meg kell néznie!A House Hunters Ingatlaniroda kínálatában ,Budapest VIII. kerületében található (4-6villamoshoz közel), tégla építésű ház 1. emeletén, 70m2 alapterületű LOFT lakás, mely egy hatalmas amerikai konyhás nappaliból, egy galériából és egy fürdőszobából áll. Az ingatlan 2019-ben teljes körűen megújult. Új villany és vízvezeték, 3 rétegű thermo üveg- szürke műanyag nyílászárók, korszerű, modern és energiatakarékos elektromos fűtés - Atlantic Nirvana radiátorok gondoskodnak a fűtésről valamint egy teljesen új, stílusban maximálisan ideillő fürdőszoba lett megálmodva.A lakás különlegességét növeli óriás belmagasságán kívül (4,2m) elképesztő világossága , melyet 4 hatalmas ablakának köszönhet. Ezenkívül említésre méltó az eredeti fenyő hajópadló mely fel lett csiszolva , ezután 2 réteg AURO olajat és egy AURO viasz réteget kapott valamint a bontott tégla fal mely vitattlanul megadja a lakás hangulatát.A Tulajdonos a felújítás és berendezés során minden apró részletre gondosan odafigyelt, melyről személyesen egész biztosan Ön is megbizonyosodhat!A lakóközösség rendkívül összetartó és figyelnek a ház folyamatos rekonstrukciójára, a közös költségből jelentős rész különböző megtakarításokat tartalmaz!Plusz információkért keressen bizalommal és tartson velem egy élmény-lakásbemutatásra. Megtekintés az Ön igényihez igazítva, előzetes egyeztetés alapján.

Teljesen felújított, modern nagypolgári lakás ELADÓ a Palotanegyedben

A House Hunters Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a különleges, nagypolgári stílusú lakást a Palotanegyedben. A József körút és a Baross utca sarkán álló 4 emeletes bérházat, a köznyelv gyakran csak Stex-házként emlegeti, utalva a földszintjén elhelyezkedő ismert vendéglőre. Az épület 1891-ben épült, Hubert József és Móry Károly budapesti építészek tervei szerint. Ennek a háznak a harmadik emeletén található a gyönyörűen felújított  lakás. A folyamatos állagmegóvó intézkedéseknek köszönhetően nagyon szép állapotú társasházhoz idomulva, annak nagypolgári hangulatát megőrizve újították fel a 74 négyzetméteres, háromszobás lakást. Az alaprajzot a modern kor életvitelének megfelelően rajzolták át, külön fürdőszobát és mosdót építve a két hálószobához. A 2023 januárjában befejezett felújítások során teljes villany - és vízvezeték cserén esett át az ingatlan, új falazatok, burkolatok kerültek beépítésre. A világítástechnika kiemelkedő szerepe minden helyiségben jól tetten érhető.A társasház a rövid távú kiadást nem tiltja, így kiváló befektetés, hiszen a VIII. kerületben könnyű kiváltani az erre vonatkozó engedélyeket.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Megtekintés előre egyeztetett időpontban.

Felújított, tégla lakás eladó a Bauer Sándor utcában

Olyan lakást vásárolna, ahova csak a bőröndöt kell begurítania? Vagy befektetésre vásárolna olyan ingatlant, amit akár azonnal kiadhat ? Fontos Önnek a minőség, a megbízhatóság és a garancia? Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA!Budapest VIII. kerületében, a Bauer Sándor utcában a House Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy 70nm-es, 3 szobás ingatlan.  Az I. emeleti lakás eredetileg 1 nagy lakás volt, melyet a tulajdonos 3 kisebb lakásra leválasztott, és önálló lakóegységekre bontott. A 3 lakásnak van egy közös előtere, ahonnan be juthatunk külön külön az ingatlanokba. Mindhárom lakás teljes körű felújításon esik át. A kivitelező tégláig visszabontott mindent. Új villany és vízvezeték hálózatot építenek ki, komplett nyílászáró csere történik.Mindegyik lakás külön mérőórákkal rendelkezik. A fűtésről az OKOS NOBO panelek fognak gondoskodni. Elegáns tapéták, ide tervezett konyhabútor, extra világítások kerülnek majd beszerelésre. Lakberendező és belső építész munkájának köszönhetően gondosan megtervezett, modern, egyedi lakások készülnek, melynek egész biztos nem lesz párja a piacon. Az irányár felújított, berendezett állapotra vonatkozik, amely várhatóan februárra készül el. Az ingatlan alkalmas lehet 2 vagy akár 3 generáció összeköltözésére. Itt együtt, de mégis külön lakhat unoka, szülő és nagyszülő. Befektetésre is kitűnő választás lehet, mert garzonoként is kiadható.A tulajdonos 1 éves garanciát vállal a felújításra, számos referenciával rendelkezik. A lakások alapterülete:1.lakás 21 m2 + 4,5 m2 a közös folyosóból2.lakás 17 m2 + 4,5 m2 a közös folyosóból + 2db 1-1 m2-es erkély3.lakás 18 m2 + 4,5 m2 a közös folyosóbólAmerikai konyhás nappali + fürdőszoba kerül kialakításra mindegyik lakásban.Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal.

2 lakás 1 áráért eladó a Kálvin térnél!

Olyan ingatlant keres ami kiváló befektetési lehetőség? Fontos a jó tömegközlekedés, a központi elhelyezkedés? Ne keressen tovább!Budapest VIII. kerületében, a Palotanegyedben, közvetlen a Kálvin tér mellett a House Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy jó állapotú liftes tégla építésű ház 2. emeletén található egy helyrajzi számon található 2 lakás. A két lakás össz alapterülete 98m2. Az épület folyamatosan karbantartott, jó közös képviselettel rendelkező ház, jó szomszédokkal. Az épület aljában található a Premier Kult Café mozi.A kisebbik lakásban egy konyha, fürdőszoba , szoba+ galéria található, mely teljesen felújított ingatlan. Saját villany és vízórával rendelkezik, így akár a nagy lakástól független is használható, bérbeadható. Ablaka a belső udvarra néz.A nagyobbik lakásban egy tágas konyha+ étkező, fürdőszoba, 2 szoba, gardrób helyiség található. Frissen festett, szuper elrendezésű, nagy terekkel rendelkező klímás lakás. Ablakai csendes sétálóutcára néznek. Mindkét lakás ablakai már cserélve lettek műanyag nyílászárókra. Fűtése házközponti, egyedi mérőkkel ellátva. Tehermentes ingatlan, azonnal költözhető, rugalmasan megtekinthető!Kimondottan ajánlom olyan vásárló részére, aki a belvárosban szeretné befektetni pénzét, ami garantáltan értékálló és azonnal kiadható jó hozammal. 

2 bejáratos felújítandó tégla lakás eladó!

Olyan ingatlant keres, melyet saját ízlése szerint újíthat fel? Könnyen megközelíthető lakást keres? Befektetésre vásárolna? Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA!A House Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál Budapest VIII. kerületében a Szeszgyár utcában, egy 59nm-es, 3 szobás lakást. Az ingatlan jelen állapot szerint 3 szoba, 2 fürdőszoba és egy konyha elrendezésű, amely egy 3 szintes ház földszintjén található. Utcai nézetének köszönhetően nagyon világos, a párkány
magasan van így nem látnak be az utcáról! Az ingatlan felújítandó,
két bejáratos, így két lakást lehet kialakítani belőle. Itt csak a képzelet szab határokat! A mellékelt alaprajz szerint ketté választás után kialakítható egy 28nm-es illetve 33,5nm-es lakás. A ház
rendezett, a lakóközösség jó. Megtekintés rugalmasan előre
egyeztetett időpontban! 

Nagypolgári tánc/filmipari/jóga stúdió eladó

Vállalkozása számára olyan ingatlant keres, amely egybenyitott terekkel, nagy belmagassággal, sok fénnyel és központi elhelyezkedéssel rendelkezik? Akkor ez a lakás tökéletes választás lesz Önnek!Eladásra kínáljuk ezt a valóságban 98m2 (Tulajdoni lapon 92m2), 2 szobás ritka adottságokkal rendelkező nagypolgári lakást.Az ingatlant a múltban jóga-, tánc-, filmipari és fényképész stúdióként  használták. Hatalmas ablakai, hangulatos sarkai, régi eredeti fa tüzelésű cserépkályhája, 4 részből álló 3,5 méteres üveges tölgyfa ajtaja unikális maradandó értéket képviselnek. Kisebb átalakítással masszázs- szépészeti szalon is kialakítható belőle, de egyéb művészeti tevékenységekre is kiváltképp alkalmas lehet.A szobákban található parketta és a többi helyiségben lerakott kerámia jó állapotban van. A lakás fűtéséről alapvetően egy gázos cserépkályha gondoskodik, de alternatívaként használható konvektor és fa tüzelésű kályha is. Leválasztásokkal akár 3-4 hálószobás lakás is kialakítható.Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Egyedi kialakítású tégla lakás eladó!

Szeretne a belvárosban lakni? Kedveli a nagypolgári lakás
hangulatát? Nem akar a felújítással bajlódni? Akkor ez az ön lakása!

A House Hunters ingatlaniroda eladásra kínál egy 84nm-es, 3szobás
téglalakást. Az ingatlan az Orczy negyed központi részén, a Baross utcában, egy
3 szintes téglaház I. emeletén található. 2 évvel ezelőtt teljes átalakításon és
felújításon esett át. Kialakításra került egy amerikai konyhás nappali, egy galériázott
nagyszoba, egy hálószoba, egy sarokkádas fürdőszoba wc-vel és egy külön wc.
Komplett villanyvezeték csere, ablakcsere és fűtéskorszerűsítés történt. A konyha
egyedi tervezésű bútort kapott komplett gépesítéssel, mely a vételár részét
képezi. Az inverteres KLÍMA már csak hab a tortán! A szobák ablakai csendes mellék
utcára néznek. A környéken szinte minden megtalálható. Gyógyszertár, ABC, piac,
iskola, óvoda játszótér, dohánybolt illetve a Corvin pláza pár perc sétatávolságra
van. A lakóközösség illetve a tömegközlekedés kiváló. A képek magukért
beszélnek! Jöjjön el és nézze meg!BŐVEBB FELVILÁGOSÍTÁSÉRT KÉREM HÍVJA AZ ELSŐ TELEFONSZÁMOT! 

Frissen felújított téglalakás eladó a Magdolna-negyedben.

Szeretne olyan ingatlant vásárolni, ahol nem kell a felújítással bajlódni? Első lakását keresi? Befektetésre vásárolna? Akkor itt egy páratlan lehetőség! A House Hunters ingatlaniroda, megvételre kínál a VIII. kerületben, Budapest dinamikusan fejlődő részén a Magdolna-negyedben, egy 57nm-es, 2 szobás, frissen felújított téglalakást. Az ingatlan a Magdolna utcában található egy régi bérház III. emeletén. A lakás teljes körű felújításon esett át az elmúlt hetekben. Kisebb átalakításnak köszönhetően, a szobák külön nyílóak. Komplett villany és vízvezeték csere történt. Minden helyiség új burkolatot kapott. Egyedileg gyártott műanyag ablakok lettek beépítve és az ajtók is cserélve lettek. A szobák ablakai utcára néznek, nem árnyékolja be másik ház, így rendkívül világos.A közelben található a Teleki téri piac, iskola, óvoda, gyógyszertár, ABC. A közlekedés kiváló. Megközelíthető busszal, villamossal, trolibusszal, vagy akár vonattal is. A ház lakóközössége jó. Az egyetemek közelsége miatt könnyen kiadható, így akár befektetésre is alkalmas lehet. Per és teher mentes, így akár AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!!Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal! Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot. 

Impozáns téglalakás eladó a Rákóczi úton!

Szeretne belvárosi
téglaházban lakni, ahol ős fák fogadják a belső udvaron? Egy igazi nagypolgári
impozáns lakásban, ami közel van mindenhez? Akkor nem keressen tovább,
MEGTALÁLTA! A House Hunters Ingatlaniroda eladásra
kínál a méltán híres Rákóczi úton, a Keleti pályaudvar szomszédságában, egy 96nm-es,
3 szobás, III. emeleti, liftes házban található, klímával felszerelt téglalakást.
Az ingatlan számos átalakításon esett át, de még így is rengeteg lehetőséget
rejt magában. Itt csak a képzelet szab határokat. Könnyen 2 lakássá alakítható. Kitűnő fekvésének köszönhetően rendkívül világos. A szobák ablakai a
Rákóczi útra néznek.A lakóközösség jó, a tömegközlekedés kitűnő. Pár percre
található a pályaudvar illetve az Aréna pláza, így akár befektetés
szempontjából, kiadásra is kitűnő választás lehet. Közelben található iskola,
óvoda, gyógyszertár, játszótér. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető.Bővebb
felvilágosításért keressen bizalommal.