Kertkapcsolatos lakás eladó a IV. kerületben

A House Hunters ingatlaniroda kínálatában eladó 31 m2-es egy szobás KERTKAPCSOLATOS lakás Újpest közkedvelt részén.A csendes utcában található ingatlanba belépve találjuk egyből a jó állapotú zuhanyzós fürdőszobát. A folyosóról nyílik a felszerelt konyha, illetve a kis spájz. A nappali az új  műanyag ablakainak köszönhetően rendkívül világos. A szoba helykihasználása kitűnő, kialakításra került étkező, nappali és hálórész is. A közös használatú, fákkal tarkított udvar alkalmas baráti összejövetelek szervezésére. A lakás közös költsége 16.000 Ft. A parkolás az utcán ingyenes. Közlekedés szempontjából kiváló helyen található, a metró 10 perc alatt gyalog megközelíthető. A lakástól pár percre több busz és villamos megálló is található. A lakás könnyen kiadható, így befektetési szempontból is ideális választás lehet. További kérdésekkel kapcsolatban keressen bizalommal!

Eladó KERTKAPCSOLATOS lakás PRIVÁT TERASSZAL a IV. kerületben

A House Hunters ingatlaniroda kínálatában eladó egy 46 m2-es, jó állapotú, másfél szobás, azonnal költözhető lakás.A földszintes ingatlanba lépve találjuk a privát hangulatos teraszt, mely zárható kerítéssel körülhatárolt. A előszobában kialakításra került egy több elemből álló nagy beépített szekrény. Egyből balra helyezkedik el a galériás kis szoba, melyben szintén egy nagy tükrös gardróbszekrény található, illetve egy kis dolgozó sarok. Az előszobából nyílik a káddal ellátott, szintén jó állapotú fürdőszoba. A tágas, napfényes amerikai konyhás nappali jó helykihasználással rendelkezik a galériának köszönhetően. A szoba ablakai egy csendes utcára néznek. A rendben tartott, fákkal tarkított közös használatú kert alkalmas sütögetésre, baráti összejövetelek szervezésére. A lakóközösség összetartó és barátságos. Közlekedés szempontjából kiváló helyen fekszik, pár lépésre a lakástól találunk több villamos és buszmegállót is. Az M2-es metróállomás körülbelül 10 perc sétára található. A parkolás az utcán ingyenes. Az ingatlan befektetés szempontjából is kiváló választás lehet, frekventált elhelyezkedésének köszönhetően könnyen kiadható. További kérdésekkel kapcsolatban keressen bizalommal. 

JÓ ÁLLAPOTÚ KERTKAPCSOLATOS KIS LAKÁS ELADÓ - BUDAPEST IV.

Fontos szempont Önnek a jó tömegközlekedés, az ingyenes parkolás?Preferálja a központi elhelyezkedést, ahol minden, de tényleg minden közel van?Szívesen élvezné egy saját szeparált terasz előnyeit egy társasházi lakásban?A House Hunters Ingatlaniroda, megvételre kínál egy remek adottságokkal rendelkező kis lakást Újpest Központ közelében!A 33 m2-es ingatlan egy egyszintes, 7 lakásos társasházban található. Tartozik hozzá egy tároló, illetve egy téglafallal leválasztott kb 18 m2-es intim, csendes terasz, ami kiválóan alkalmas pihenésre. A konyhája felett néhány éve egy padlástér került kialakításra megerősített tartófödém alkalmazásával. Bejárati ajtaja több ponton záródó biztonsági műanyag ajtó, zuhanyzós fürdőszobája pedig nem egész 1 éve lett felújítva. A belső udvarra néző szobájában egy kb 5 nm-es fekvőgaléria található. Melegvíz ellátását irányított mérőről üzemelő villanybojler biztosítja, fűtését pedig gázkonvektor, vagy egy szilárd tüzelésű cserépkályha látja el. Közös költsége 7700 HUF havonta, a közüzemeket pedig fogyasztás alapján kell rendezni.A társasház anyagi helyzete és lakóközössége egyaránt rendezett. Az épület folyamatosan karbantartott, figyelmet fordítanak a gépészetre és a tető állapotára egyaránt. A padlástér a tetőszerkezettel együtt a közelmúltban lett felújítva.A lokáció több mint tökéletes. A legközelebbi buszmegálló 50 méterre, a metró megálló nem egész 5 perc sétára található további 15 busz megállójával, szintén 500 méteres közelségben található a távolsági buszpályaudvar. Közvetlen közelében piac, bevásárlási lehetőségek, közszolgáltatók és egészségügyi intézmények is fekszenek. Sétatávolságra parkok, bankok és szórakozási lehetőségek. A belváros is 25 percen belül elérhető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt.Ideális választás lehet befektetésre, mint azonnal kiadható ingatlan, vagy akár pályakezdő egyedülállók, szárnyukat bontogató párok részére. Készpénzes vevők előnyben!