Kiadó téglalakás a Budakeszi úton az ÖKO Lakóparkban!

Szeretne meseszép környezetben lakni? Reggeli kávéját ős fákkal körül ölelt ÖKO ház teraszán elfogyasztani? Akkor ne keressen tovább! Megtalálta!A The Hunters Ingatlaniroda kiadásra kínál, egy 260nm-es 4 szobás, IV. emeleti luxuslakást. Az ingatlan a II. kerületben, a Budakeszi úton, egy hatalmas, több mint 2 hektáros, ős fás erdő közepén, egy ŐKO lakóparkban található. Ez a luxusingatlan kitűnő elosztású, körpanorámás. Nincs az emeletünkön szomszéd! Ennek az a titka, hogy 2 lakás lett összenyitva. Így 4 hálószoba 4 fürdőszoba, hatalmas amerikai konyhás nappali, 3 terasz, gardrób szoba és egyéb mellékhelyiségek kaptak helyet.A lakáshoz tartozik egy fedett és egy felszíni kocsibeálló. A vendégeknek őrzött parkoló biztosított. A ház saját, 24 órás portaszolgálattal rendelkezik.A lakók kényelmét közös létesítmények, mint uszoda, jakuzzi, sóbarlang, szaunák, gyógyászati részleg, játékterem, étterem, a környezetbe ágyazott épített kert biztosítják. A sportolni vágyóknak lehetőségük van a squash pálya, ping pong illetve a konditerem használatára. A komplexumnak saját rekortán futópályája, kézi és focipályája is van. Akik pedig kulturális kikapcsolódásra vágynak, azoknak a könyvtár, a kápolna és a képtár áll rendelkezésükre. Az ingatlan hosszú távra kiadó, azonnal bírtokba vehető.Tekintse meg websétánkat : https://bit.ly/3Jri4OWBővebb felvilágosításért keressen bizalommal!

Kiváló lehetőség befektetésre vagy saját célra Budaligeten

Szeretne egy KIVÁLÓ befektetési lehetőséget Budaligeten? Esetleg saját célra keres ÖRÖK PANORÁMÁS házat? Fontos Önnek, hogy SAJÁT ízlése szerint alakítsa ki a belső tereket és dizájnt?NE keressen tovább!Eladásra kínálja a The Hunters Ingatlaniroda ezt a legújabb szerkezetkész 2 lakásos társasházát Budaligeten, ami igény esetén akár egy hatalmas családi házként is funkcionálhat.Az ingatlan Budaligeten található a Muflon utca szomszédságában, közvetlen egy HATALMAS természetvédelmi zöld terület mellett. Az épület 2019 óta áll ebben az állapotában SZERKEZETKÉSZEN. Legfrissebb szakvéleményünk szerint az épület állaga ezalatt az idő alatt NEM ROMLOTT semmit, ezáltal az építkezés befejezése különösebb gond nélkül megoldható. Természetesen ezt bármikor meg is mutatjuk SZEMÉLYESEN az érdeklődők saját szakemberének bevonásával.A telek területe 1018 m2, amin található ez a 3 szintes épület, aminek az ÖSSZTERÜLETE 299 m2 leosztva a 3 emeleten. A legalsó szint az egy 4 beállásos mélygarázs, ami mellett mindkét lakásnak lett kialakítva 1-1 kis tárolóhelyiség is. A földszinti lakás alapterülete 113 m2, 42 m2 terasszal kiegészítve. Ugyanez a felső szinten úgy alakul, hogy 87 m2 a lakás alapterülete, viszont a teraszé 67 m2. A GEOTERMIKUS hűtés-fűtéshez a föld szondák megvannak, és műszakilag elő van készítve ennek kialakítása. A tető szigetelt lapos tetővel lett kivitelezve, ahova igény esetén egy TETŐTERASZT is ki lehet alakítani mivel a födém meg lett erősítve ennek érdekében.Az ingatlanból csodálatos ÖRÖK PANORÁMÁS látvány tárul elénk a Hármashatár-hegy és a környezetének köszönhetően. A KÖZMŰVEK kialakítása folyamatban van az utcában. Áram már most elérhető, a csatorna bekötéséhez még pár hónapra szükség lesz. Összességében egy KIVÁLÓ befektetési lehetőség Budapest egyik legkedveltebb és legzöldebb régiójában, azoknak akik abban gondolkoznak, hogy befejezik a lakást és utána értékesítik. Szintén remek lehet nagy családoknak akik nyugodt környezetben szeretnék tölteni a hétköznapjaikat, esetleg akik KÉTGENERÁCIÓS megoldásban gondolkoznak. Minden további információkért vagy személyes megtekintésért keressenek bizalommal.

Eladó 2 szobás 64nm-es lakás részpanorámával a 2. kerületben!

A House Hunters ingatlaniroda eladásra kínál a 2.kerületben a Pusztaszeri úton csodás, békés, csendes, zöld környezetben egy 2 szobás 64 nm-es tégla lakást panorámával, kocsibeállóval és külön tárolóval.Az ingatlan klimatizált, tágas fényes nappalival és hálószobával rendelkezik, az erkélyről rendkívül szép kilátás nyílik , külön autóbeálló is van a lakáshoz illetve egy 5nm-es tároló is. A fűtés cirkó kazánnal történik. A nyílászárók fa, a bútorozottság egyéni megállapodás kérdése. Könnyen megközelíthető BKV-val is az ingatlan, ideális választás fiataloknak, pároknak vagy akár 1 gyermekes családnak is. Hívjon bizalommal06308979120

Panorámás újépítésű DUPLEX luxuslakás eladó Budaligeten

Szeretne első lakója lenni egy olyan luxus lakásnak, aminek párja nincs a környéken? Panorámás kilátásra vágyik? Szeretné madárcsicsergést hallgatva a reggeli kávéját a saját teraszán elfogyasztani? Akkor ne keressen tovább! Megtalálta!A The Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál Budapest II./A kerületében, Budaligeten egy vadonatúj DUPLEX luxuslakást. Az ingatlan egy 3 lakásos társasház legfelső szintjén található. A lakás  egy része belső 2 szintes, ahova egyedi tervezésű üvegkorlátos lépcső vezet. A lakótér több mint 100 nm, a 3 terasz pedig összesen 65nm. Az alsó szinten található a konyha, nappali, hálószoba, gardrób szoba, fürdőszoba+wc és 3 terasz. A felső szinten egy hálószoba, gardróbszoba és egy fürdőszoba+wc kapott helyet. A fenti hálószoba különlegessége egy hatalmas üvegfal, ahonnan belátható szinte az egész lakás. A kivitelező törekedett arra, hogy magas minőségű, egyedi kivitelezésű ingatlant alkosson meg. Erről árulkodik a 3 terasz, a belső 2 szint, a hatalmas üvegfelületek, a dizájnos lépcsőfeljáró, az átrium, és a pazar kilátás.A lakások fűtését, használati meleg víz ellátását hőszivattyú biztosítja padló- és mennyezetfűtés kialakítással. Az épület hővisszanyerős szellőztető rendszerrel kiépített. Az épületben a fűtést és a használati meleg víz ellátást lakásonként egy, összesen 3 db hőszivattyú biztosítja. A hőszivattyúk teljesen automatikus üzeműek. Az előtérben digitális rendszerű videó kaputelefon lett kiépítve. A bejárati kaput a lakáskészülékről lehet nyitni. Az ingatlanhoz tartozik 2 garázs és egy 14nm-es tároló. amely a ház legalsó szintjén található.Az alábbi linken kattintva tekintse meg web sétánkat : https://bit.ly/3Yl5qazAz ingatlan előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető.Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal.

Eladó téglalakás a Budakeszi úton az ÖKO Lakóparkban!

Szeretne meseszép környezetben lakni? Reggeli kávéját ősfákkal körülölelt ÖKO ház teraszán elfogyasztani? Akkor ne keressen tovább! Megtalálta!A The Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál, egy 260nm-es 5 szobás, IV. emeleti luxuslakást. Az ingatlan a II. kerületben, a Budakeszi úton, egy hatalmas, több mint 2 hektáros, ősfás erdő közepén, egy ÖKO lakóparkban található. Ez a luxus ingatlan kitűnő elosztású, körpanorámás. Nincs az emeletünkön szomszéd! Ennek az a titka, hogy 2 lakás lett összenyitva. Így 4 hálószoba 4 fürdőszoba, hatalmas amerikai konyhás nappali, 3 terasz, gardrób szoba és egyéb mellékhelyiségek kaptak helyet.A lakáshoz tartozik 2 fedett és egy felszíni kocsibeálló. A vendégeknek őrzött parkoló biztosított. A ház saját, 24 órás portaszolgálattal rendelkezik.A lakók kényelmét közös létesítmények, mint uszoda, jakuzzi, sóbarlang, szaunák, gyógyászati részleg, játékterem, étterem, a környezetbe ágyazott épített kert biztosítják. A sportolni vágyóknak lehetőségük van a squash pálya, ping pong illetve a konditerem használatára. A komplexumnak saját rekortán futópályája, kézi és focipályája is van. Akik pedig kulturális kikapcsolódásra vágynak, azoknak a könyvtár, a kápolna és a képtár áll rendelkezésükre. Az ingatlan tehermentes, jelenleg nem lakják. Azonnal birtokba vehető.Tekintse meg websétánkat : https://bit.ly/3Jri4OWBővebb felvilágosításért keressen bizalommal!

Panorámás újépítésű luxuslakás eladó Budaligeten

Szeretne első lakója lenni egy olyan luxus lakásnak, aminek párja nincs a környéken? Panorámás kilátásra vágyik? Szeretné madárcsicsergést hallgatva a reggeli kávéját a saját teraszán elfogyasztani? Akkor ne keressen tovább! Megtalálta!A The Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál Budapest II./A kerületében, Budaligeten egy vadonatúj luxuslakást. Az ingatlan egy 3 lakásos társasház első lakó szintjén található. A lakótér 144 nm, a hozzá tartozó 3 terasz és átrium pedig összesen 81nm. 3 hálószoba, 3 fürdőszoba, hatalmas amerikai konyhás nappali, gardróbszoba és egy kamra kapott helyet. A képeken látható ingatlan a lakás tükörképe, amely a mellettünk lévő lépcsőházban található. A megvásárolható ingatlan bútorok nélkül kerül átadásra!A kivitelező törekedett arra, hogy magas minőségű, egyedi kivitelezésű ingatlant alkosson meg. Erről árulkodik a 3 terasz, a hatalmas üvegfelületek, a nagy terek, az átrium, és a pazar kilátás.A lakások fűtését, használati meleg víz ellátását hőszivattyú biztosítja padló- és mennyezetfűtés kialakítással. Az épület hővisszanyerős szellőztető rendszerrel kiépített. Az épületben a fűtést és a használati meleg víz ellátást lakásonként egy, összesen 3 db hőszivattyú biztosítja. A hőszivattyúk teljesen automatikus üzeműek. Az előtérben digitális rendszerű videó kaputelefon lett kiépítve. A bejárati kaput a lakáskészülékről lehet nyitni. Az ingatlanhoz tartozik 2 garázs és egy 14nm-es tároló. amely a ház legalsó szintjén található.Az alábbi linken kattintva tekintse meg web sétánkat : https://bit.ly/3YfIglRAz ingatlan előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető.Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal.

Panorámás újépítésű luxuslakás eladó Budaligeten

Szeretne első lakója lenni egy olyan luxus lakásnak, aminek párja nincs a környéken? Panorámás kilátásra vágyik? Szeretné madárcsicsergést hallgatva a reggeli kávéját a saját teraszán elfogyasztani? Akkor ne keressen tovább! Megtalálta!A The Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál Budapest II./A kerületében, Budaligeten egy vadonatúj luxuslakást. Az ingatlan egy 3 lakásos társasház második lakó szintjén található. A lakótér 105 nm, a hozzá tartozó 2 terasz  pedig összesen 65nm. 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, hatalmas amerikai konyhás nappali, gardróbszoba és egy külön wc kapott helyet. A kivitelező törekedett arra, hogy magas minőségű, egyedi kivitelezésű ingatlant alkosson meg. Erről árulkodik a 2 terasz, a hatalmas üvegfelületek, a nagy terek, az átrium, és a pazar kilátás.A lakások fűtését, használati meleg víz ellátását hőszivattyú biztosítja padló- és mennyezetfűtés kialakítással. Az épület hővisszanyerős szellőztető rendszerrel kiépített. Az épületben a fűtést és a használati meleg víz ellátást lakásonként egy, összesen 3 db hőszivattyú biztosítja. A hőszivattyúk teljesen automatikus üzeműek. Az előtérben digitális rendszerű videó kaputelefon lett kiépítve. A bejárati kaput a lakáskészülékről lehet nyitni. Az ingatlanhoz tartozik 2 garázs és egy 13nm-es tároló. amely a ház legalsó szintjén található.Az alábbi linken kattintva tekintse meg web sétánkat : https://bit.ly/3Dv3J2fAz ingatlan előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető.Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal.

Kiadó újépítésű 50nm-es 2 szobás Luxuslakás a 2.kerületben

A The Hunters ingatlaniroda által kiadó BUDA VÍZIVÁROSI RÉSZÉN , A SZÉNA TÉR KÖZELÉBEN A MILLENÁRISHOZ KÖZEL, TELJESEN BÚTOROZOTT, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁS .A lakásban található helyiségek:•Nappali•Étkező + konyha•1 szoba (háló)•Fürdőszoba (zuhanyzós-kád)•Előszoba•Továbbá tartozik a lakáshoz egy saját garázs beálló amit tartalmaz az ár. (távirányítós garázs kapuval)ÁLLATTARTÁS, DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT !KÖZJEGYZŐ ÁLTAL HITELESÍTETT KIKÖLTÖZÉSI NYILATKOZATTAL LEHET A LAKÁSBA KÖLTÖZNI!KÖZÖS KÖLTSÉG: 30 000 Ft/HÓBÉRLETI DÍJ: 1 100 EUR/HÓ ( 400 000 Ft/HÓ ) + REZSI + 2 HAVI KAUCIÓ

Madárcsicsergős otthonos csodakert

The Hunters Ingatlaniroda a II/A kerületben, Remetekertváros csendes mellékutcájában, 393nm-es telken, 118nm-es lakóterületű, 3+2 félszobás, 2 szintes, duplakomfortos, jó állapotú családi ház eladó.Az épület alatt 11,5nm-es pince található. A földszinten nappali, hálószoba, konyha, 2 kamra, fürdőszoba, külön WC, gardrób, mosókonyha, háztartási helyiség és előszoba, az emeleten 3 hálószoba, fürdőszoba és egy 14nm-es terasz található.Az eredeti épület 1929-es, 74-ben lett a tetőtér kialakítva, 2010-ben pedig az utolsó nagyobb felújítás történt.A bútorok nagy része igény szerint maradna is az ingatlanban.A kerti konyha a vételár részét képezi, fantasztikus kemence teszi csodálatossá a hétvégék varázsát. Az előkertben 2 autó számára fedett beállási lehetőség, elektromos kapuval. A kertben még egy 8nm -es kerti kisház található a szárszámok számára.Rugalmasan megtekinthető, keressen bizalommal.Igazi kis ékszerdoboz, fantasztikus környezetben.

Két generációs ház a hegyen

A The Hunters Ingatlan iroda megvételre kínál egy  II. kerület egyik legszebb részén, Hársakalja városrész madárcsicsergéses utcájában, kínáljuk eladásra ezt a 360 m2-es jó állapotú, 6 szobás, 3 fürdőszobával rendelkező két generációs  CSALÁDI HÁZAT egy 1142 nm -es telken.Elhelyezkedése kiváló, csupán egy utcára található a Hármashatár-hegy déli oldaláról induló tanösvény.Minden szinten található hálószoba, konyha, és fürdőszoba is! Nappalija egy eltolható, elismert képzőművész által készített fallal elválasztható a rendkívül világos étkezős télikerttől, ahonnan csodás kilátás nyílik a kertre, illetve a medencére.

A terasz ékköve a 3x6 méteres folyamatosan karbantartott, eltolható tetővel felszerelt medence. Az otthoni kikapcsolódást egy beltéri szauna teszi teljessé.  Teljesen külön (másik utcáról nyíló) bejáraton keresztül lehet megközelíteni az akár 4 gépkocsinak is helyet adó garázst, mely szerelőműhelynek épült, így további lehetőségeket is rejt magában. Tartozik hozzá egy különálló kisebb tégla irodaépület is.

Rugalmasan megtekinthető.

Rózsadomb gyönygszeme

II. Kerletben kínál eladásra egy a The Hinters Ingatlan iroda egy nappali két hálószobás csodaszép modern 72 nm- es lakást.Nagyon ritka ezen a környéken az ilyen bámulatosan szépen felujított modern minőségi lakás a piacon. ragadja meg az alkalmat.7 nm - es keleti fekvéső gyönyörű világos madárcsicsergős teraszon szeretné elfogyasztani a reggeli kávéját, ne keressen tovább. Tartozik hozzá egy 10 nm -es saját zárható tároló is.Családias kis létszámú társasház. Befektetésnek is kiváló, örökpanorámás családi otthon.A környéken kiváló a közbiztonság, mivel a szomszédban több követség is megtalálható!

Eladó remek befektetési lehetőség óriasi telekkel a Rózsadombon!

A House Hunters ingatlaniroda eladásra kínál a Rózsadombon egy magántulajdonban lévő óriási telken egy felújítandó vagy bontandó családi házat valamint egy hozzátartozó vendégházat is, illetve van még egy kerti tároló is.  A telek összesen 1506nm, beépíthetősége terepszint felett 15% , terepszint alatt 25% . Az épület vagy épületek 7,5 méter magasak lehetnek maximum a pincével együtt.4 lakás építhető a telekre. Megbízható beruházó  és generálkivitelező partnerünket tudom ajánlani, számos referenciái közül választhat családi otthont magának. Akár a meglévő épületre kérhet átalakítási ötletet vagy egy új álomházat választhat több mint 300 álomházból.Az ár irányár.Hívjon bizalommal!06308979120

Eladó remek befektetési lehetőség óriasi telekkel a Rózsadombon!

A House Hunters ingatlaniroda eladásra kínál egy magántulajdonban lévő óriási telken egy felújítandó családi házat valamint egy hozzátartozó vendégházat is, illetve van még egy kerti tároló is. A teljes felújításra szoruló ház kb. 200 nm-es , 3 szintes, a pince külön  kb. 80nm-es. A földszinten található konyha, tágas fényes nappali valamint 2 db szoba + fürdőszoba és van egy kb. 15nm-es terasz ami az emeleten is van, ahol található még egy hálószoba és fürdő. Garázzsal is rendelkezik az épület valamint a Bimbó útról nyíló privát felhajtón kényelmesen elfér még 4 autó is.A vendégház kb. 60nm-es az is felújítandó állapotú illetve az azzal szemben lévő "sufni" szerű épület is ami kerti tárolóként funkcionált az évek során.A telek teljes területe 1506 nm ami elég ritka ezen a környéken így tehát számtalan lehetőséggel bír, cégek , irodák vagy befektetők számára. Az ár irányár.Hívjon bizalommal!06308979120