Panorámás, világos lakás kiadó az I. kerületben

Világos, panorámás otthonra vágyik? Olyan lakást keres ami rövid időn belül költözhető?Budapest I. kerületében, Attila úton a House Hunters Ingatlaniroda legújabb kínálatában egy 74m2-es, 2 szobás lakás. Az ingatlan hatalmas , egymásból nyíló szobákkal rendelkezik, bútorzat nélkül, így ide kényelmesen hozhatja saját bútorait!Pici erkélyéről a Vérmezőre látunk, a jó levegő és a zöld környezet itt garantált!Ablakos konyhája külön nyílik, minden géppel felszerelt (hűtő, mikró, tűzhely, sütő).A lakásba be lehet jelentkezni igény esetén.Az ingatlan szeptembertől költözhető, magára és környezetére is igényes bérlők jelentkezését várom.

Panorámás, világos lakás IRODÁNAK kiadó az I. kerületben

Vállalkozását egy csendes, világos lakásban végezné, amit saját elképzelése szerint rendezhet be?Budapest I. kerületében, Attila úton a House Hunters Ingatlaniroda legújabb kínálatában egy 74m2-es, 2 szobás lakás. Az ingatlan hatalmas , egymásból nyíló szobákkal rendelkezik, bútorzat nélkül, így ide kényelmesen hozhatja saját bútorait!Pici erkélyéről a Vérmezőre látunk, a jó levegő és a zöld környezet itt garantált!Ablakos konyhája külön nyílik, minden géppel felszerelt (hűtő, mikró, tűzhely, sütő).A lakásba be lehet jelentkezni igény esetén.Kiválóan alkalmas bármilyen tevékenység végzésére, legyen az könyvelő, ügyvédi, mérnöki iroda vagy bármilyen showroom kialakítására.Az ingatlan szeptembertől költözhető, magára és környezetére is igényes bérlők jelentkezését várom.

Igazi luxus az első kerület szívében!

Kompromisszum nélkül szeretne egy tökéletes luxus otthonba költözni? Akkor ne keressen tovább, jöjjön és szeressen bele ebbe a Fő utcai 3 szobás luxus lakásba!A House Hunters ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a dupla komfortos 118 négyzetméteres, világos lakást.A teljeskörű felújításnál csak prémium alapanyagok kerültek beépítésre, melyekre példa a Blue Aqusto és üveggyapot hangszigetelés, minden falon dryvit háló használata, motoros alumínium redőnyök, padló és felfűtés kondenzációs kazánnal, márkás tapéták és egyedileg tervezett és gyártott bútorok!A modern gépesített konyhán felül, ledes fő és hangulatvilágítás rendszer került kiépítésre, minden szobába hűtő - fűtő klímarendszer található. A házimozi rendszerher tartoznak a beépített hangfalak, a motoros vászon (12nm) és a HD projektor. A fürdőszobában masszázs kád gondoskodik a teljes luxuról.Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!

Szalag utcai álomlakás félpanorámával!

​​Luxus lakást szeretne első osztályú lokációval? Már megtaláltuk, Önnek csak a bőröndjét kell begurítania!​​A House Hunters ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a dupla komfortos 111 négyzetméteres, 3 szobás, duplakomfortos világos lakást.A teljeskörű felújításnál csak prémium alapanyagok kerültek beépítésre, amelyekre példa a Blue Akusto és üveggyapot hangszigetelés, minden falon dryvit háló használata, motoros alumínium redőnyök, padló és falfűtés kondenzációs kazánnal, márkás tapéták és egyedileg tervezett és gyártott bútorok!A modern gépesített konyhán felül, ledes fő és hangulatvilágítás rendszer került kiépítésre, minden szobába hűtő - fűtő klímarendszer található. A házimozi rendszerhez tartoznak a beépített hangfalak, a motoros vászon (12nm) és a HD projektor. A fürdőszobában szauna és masszázs kád gondoskodik a teljes luxuról.Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!​

Naphegyi luxus lakás eladó!

Kompromisszum nélkül szeretne egy tökéletes luxus otthonba költözni? Az első kerület a kedvence? Ez a lakás csak Önre vár!A House Hunters ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a dupla komfortos 120 négyzetméteres, 3 hálószobás világos lakást.A teljeskörű felújításnál csak prémium alapanyagok kerültek beépítésre, amelyekre példa a Blue Akusto és üveggyapot hangszigetelés, minden falon dryvit háló használata, motoros alumínium redőnyök, padló és falfűtés kondenzációs kazánnal, márkás tapéták és egyedileg tervezett és gyártott bútorok!A modern gépesített konyhán felül, ledes fő és hangulatvilágítás rendszer került kiépítésre, minden szobába hűtő - fűtő klímarendszer található. A házimozi rendszerhez tartoznak a beépített hangfalak, a motoros vászon (12nm) és a HD projektor. A fürdőszobában masszázs kád gondoskodik a teljes luxuról.Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!

EXKLUZÍV helyen ELADÓ egy a valóságban 90 m2-es DUNAI panorámás lakás

Szeretne egy EGYEDI lokációjú lakás tulajdonosa lenni? BEFEKTETÉSRE keres értékálló lakást? Fontos Önnek, hogy a pénzét egy DUNAI PANORÁMÁS lakásba fektesse?NE keressen tovább!Eladásra kínálja a House Hunters Ingatlaniroda ezt a valóságban 90 m2-es EXKLUZÍV DUNAI PANORÁMÁS világos felújítandó lakását.Az 1950 körül épült liftes ház nagyon jó állapotban van kívül-belül és folyamatosan költenek a lakók a közös költségen keresztül a különböző felújítási munkálatokra. A lakóközösség nagyon összetartó és igényes. Közvetlen szomszédja egy ügyvédi iroda többek közt.A lokációról minden elmond, hogy a Lánchíd budai hídfőjének a szomszédságában található, egy boutiqe hotel mellett, egyedi elhelyezkedéssel a Várkert bazárnál. Közelben találhatóak különleges hangulatú pubok, éttermek és a Budai vár is.A lakás remek lehetőség BEFEKTETÉSRE. Kiválóan és könnyen ÁTALAKÍTHATÓ a válaszfalak mozgatásával vagy eltávolításával. Mivel minden oldalon találhatóak ablakok, ezért eléggé világosnak mondható az egész lakótér. A dunai irányba néző ablakok ki vannak cserélve új műanyag nyílászárókra.A fűtés 2 cserépkályhával van megoldva, amit egy felújítás során érdemes korszerűsíteni, vagy kicserélni más típusú fűtésre. A tulajdoni lapon 85 m2-es lakás a valóságban 90 m2 és a különböző válaszfalak eltávolításával még növelhetőek a terek. Összességében egy remek lehetőség mind befektetésre, mind akár egy exkluzív saját otthon kialakítására a város egy nagyon egyedi helyén.További kérdésért vagy megtekintésért keressen bizalommal.