Azonnal költözhető lakás- akár irodának is KIADÓ

A House Hunters Ingatlaniroda kiadásra kínálja Budapest I.
kerületében, a Franklin utcában egy tégla építésű liftes ház 2.
emeletén található 60m2-es, 2+1 szobás erkélyes lakást.

Az ingatlan elhelyezkedését tekintve a lehető legjobb, egy
meghitt zsákutcában található, az utca végén egy lépcsővel, mely
felvezet minket a Budai Várba, de ugyanakkor a Batthyányi tér
közelsége miatt kiváló a közlekedés is. Csendes, madárcsicsergős
környezet, ahova igazán jó haza térni a fáradt napok után.A lakás elrendezését tekintve igen kedvező, hisz körbejárható. Jelenleg az ingatlan részben bútorozott, hatalmas
beépített szekrény található az előszobába. Fürdőszobája kádas,
külön mellékhelysége van, kézmosóval.Ezen kívül egy saját spejz/tároló is megtalálható, ahol további tárolási lehetőség van.Rezsije nagyon kedvező, a közös költség 16.800Ft mely a vízhasználatot is tartalmazza.
Azonnal költözhető 2 havi kaució és az aktuális havi bér
ellenében. Referenciával rendelkezők előnyben.

Város a városban

A House Hunters Kínalátában, az I. kerület várban kiadó egy 56 négyzetméteres, bútorozott, teljes körűen felújított verőfényes vári ritkaság. - Azonnal költözhető- Kisállat hozható- Két havi kaució+ Első havi lakbér beköltözéskorA 56-square-meter, fully-renovated, bright castle rarity is for rent in the I. district castle. - Can be moved in immediately - You can bring a pet  - Two months' deposit + First month's rent upon moving in

Eladó igazi gyöngyszem a Budai vár lábánál

Fontos Önnek a kivételesen jó lokáció? Szeretne zöld környezetben, mégis közel a belvároshoz ingatlant vásárolni? Azonnal költözne? Ne keressen tovább!Budapest I. kerületében a House Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy szépen karbantartott tégla építésű ház 1. emeletén található 47m2-es 1 szoba+galéria+tágas étkezős konyhás lakás ELADÓ.Az ingatlannak a Váralja utca felől is van bejárata, sőt az ablaka is oda néz, ezáltal rendkívül csendes, zöld környezetre néző igazán különleges lakás. Néhány lépésre található egy lépcső, mely felvezet minket a Várhoz.A lakás további különlegessége, hogy 2 galéria is ki lett alakítva, tehát akár vendég fogadása, akár tárolási lehetőség is plusz lehetőség az ingatlanban. A szobában található galéria (kb 165cm a belmagassága) egy asztalos munkája, igazán egyedi, mely fokozza a lakás hangulatát. A vételár tartalmazza a konyhabútort a beépített gépekkel (gáztűzhely, mosogató, csaptelep, szagelszívó), előszoba bútort (tükrös fal), a nappaliban lévő 2 nagy szekrényt.A közös költsége 12.264Ft mely a vízhasználatot is tartalmazza, minden más saját mérős így egyedi fogyasztás szerint fizetendő a rezsi.Kimondottam ajánlanám befektetésre , egyedi lokációja, az épület állapota és a lakás egyedi hangulata miatt piaci ár felett bérbeadható, de természetesen saját részre is tökéletes. Igazi otthon érzést ad az ingatlan ahova szívesen menne haza bárki, legyen az bérlő vagy tulajdonos.Tehermentes ingatlan, rugalmasan tudom mutatni a hét minden napján!

Irodának alkalmas lakás eladó az I. kerületben

Vállalkozásának keres olyan ingatlant ami könnyen megközelíthető helyen van, tágas szobákból áll és tele van különböző kialakítási lehetőséggel? Budapest I. kerületében  a House Hunters Ingatlaniroda eladásra kínálja a Budapest Art Deco -walking guideban is megjelnő épület 1. emeletén található 129m2-es lakást. Az épületen belül számos felújítás történt, új liftet kapott, a villanyvezeték cserélve lett. A belső homlokzat felújítását a közeljövőben tervezi a ház. Az első emeleti lakásban a bejárati ajtó cserélve lett, valamint a nyílászárók is extra hangszigetelést kaptak, így semmilyen zaj nem szűrődik be az utcáról. Az ingatlanba belépve a folyosót követően egy hall-ba érkezünk ahonnan 3 nagyobb szoba nyílik, ez tökéletesen alkalmas vendég váró kialakításra is. Érdekessége, hogy 2 erkéllyel is rendelkezik, mely igen ritka a belvárosi nagypolgári lakásoknál. Mellékhelysége külön nyílik, külön kézmosóval, akár plusz egy fürdőszoba/tusoló kialakítható némi átalakítással. Ideális választás:-fogorvosi rendelőnek-ügyvédi irodának-könyvelő irodának-jóga stúdiónak / vagy bármilyen egészség központnak-esküvői ruhaszalonnak , vagy showroom-nak.Megtekintés előre egyeztetett időpontban, kérdés esetén keressen bizalommal!